foto

Peter Bowles

  • nar. 16.10.1936 (82 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Together
2016 We Are Tourists
2015 Meet Pursuit Delange: The Movie
2014 Chvění
Peterman
2011 Love's Kitchen
2008 Volný jako pták
Čistá práce
2007 Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street
2005 Říkejte mi Kubrick
2001 Láska a válka (TV film)
2000 One of the Hollywood Ten
1999 Tumbled
1998 Bílé lži (TV film)
1995 Steal, The
1993 Licence na vraždu (TV film)
1992 Running Late (TV film)
1989 Šance pro všechny
1988 Beryl Markham: A Shadow on the Sun (TV film)
1980 Rumpole's Return (TV film)
1977 Disappearance, The
Dobře utajený kód
Stigma (TV film)
1975 Double Kill, The (TV film)
1973 Legenda pekelného domu
Thinking Man As Hero (TV film)
Urážka
1972 Day in the Death of Joe Egg, A
Endless Night
Shelley (TV film)
1970 Očitý svědek
Taste of Excitement
1969 Laughter in the Dark
Letter, The (TV film)
The Assassination Bureau
1968 Útok lehké kavalerie
1967 Magnum for Schneider, A (TV film)
1966 Isadora Duncan, the Biggest Dancer in the World (TV film)
Three Hats for Lisa
Zvětšenina
1965 Dead Man's Chest
Some Lapse of Time (TV film)
1964 Crunch, The (TV film)
Práskači

TV seriály

2017 Viktorie (TV seriál)
The Luxury of Conscience (S02E08)
A Soldier's Daughter (S02E01)
2016 Murder (TV seriál)
Lost Weekend (E02)
Viktorie (TV seriál)
Motor změn (S01E07)
Královnin manžel (S01E06)
Obyčejná žena (S01E05)
další epizody (5)
2015 Jonathan Strange & Mr. Norrell (TV seriál)
2011 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
The Man Who Never Was: Part 2 (S05E06)
The Man Who Never Was: Part 1 (S05E05)
2008 Hercule Poirot (TV seriál)
Třetí dívka (S11E03)
1990 Skvělí darebáci (TV seriál)
1986 Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
1985 Lytton's Diary (TV seriál)
1983 Irish R.M., The (TV seriál)
1982 Bounder, The (TV seriál)
1979 Jen když se směju (TV seriál)
To the Manor Born (TV seriál)
1978 Pennies from Heaven (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
The Crezz (TV seriál)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
End of Eternity (S01E12)
1974 Good Girl (TV seriál)
Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1973 Murder Must Advertise (TV seriál)
1972 Harriet's Back in Town (TV seriál)
1969 Happy Ever After (TV seriál)
1961 Doctor Knock (TV seriál)

Dokumentární

2007 Don't Knock Yourself Out
1990 Cutting Edge (TV seriál)

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace