foto

Nigel Lindsay

  • nar. 17.1.1969 (51 let)
    St John's Wood, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Six Minutes to Midnight
2018 Dead in a Week (Or Your Money Back)
2017 Access All Areas
2014 Captcha
2013 Alan Partridge: Alpha Papa
Breakfast with Jonny Wilkinson
2012 Nejlepší muži (TV film)
2010 First Night
Čtyři lvi
2007 Relief of Belsen, The (TV film)
2006 Sólokapr
2005 Za jasného dne
2004 Frances Tuesday (TV film)
Tunnel of Love (TV film)
2003 Blackball
2001 Do toho
1999 Makléř
1994 A Few Short Journeys of the Heart (TV film)
1992 Bye Bye Baby (TV film)

TV seriály

2020 The Salisbury Poisonings (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2019 Magnum P.I. (TV seriál)
Day of the Viper (S01E13)
White Gold (TV seriál)
Vítězství není všechno (S02E06)
Malá vítězství (S02E04)
Ilumináti z Essexu (S02E03)
další epizody (5)
2018 Nevinný (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
V bezpečí (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2017 White Gold (TV seriál)
Tajemství prodeje (S01E06)
Pach slabosti (S01E05)
Tvůrce vdov (S01E04)
další epizody (6)
Viktorie (TV seriál)
Cena svědomí (S02E08)
Král za vodou (S02E07)
Víra, naděje a láska (S02E06)
další epizody (8)
Unforgotten (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Viktorie (TV seriál)
Mladá Anglie (S01E08)
Motor změn (S01E07)
Královnin manžel (S01E06)
další epizody (6)
Smrt v ráji (TV seriál)
One for the Road (S05E02)
2015 The Devil You Know (TV seriál)
Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
Who Are These People? (E01)
Foylova válka (TV seriál)
High Castle (S09E01)
2013 The Tunnel (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (6)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Zvláštní dar (S02E09)
Hercule Poirot (TV seriál)
Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota (S13E04)
2012 Strach (TV seriál)
Inspector George Gently (TV seriál)
Gently in the Cathedral (S05E04)
2010 Mid Morning Matters with Alan Partridge (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S09E02)
2007 Řím (TV seriál)
Posmrtná maska (S02E07)
Bitva u Philippi (S02E06)
Hrdinové Republiky (S02E05)
další epizody (6)
2006 Jam & Jerusalem (TV seriál)
2005 All About George (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Moje rodina (TV seriál)
Podzemí (S04E14)
Výchova rodičů (S04E10)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Malované krví (S06E03)
2001 The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Too Much Sun (TV seriál)
1999 Harbour Lights (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
Brass Eye (TV seriál)
I'm Alan Partridge (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dressing for Breakfast (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Legendy Divokého západu (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 Royal Shakespeare Company: Richard II (divadelní záznam)
2003 The Pillowman (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2003 Faking It (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky