foto

Nigel Lindsay

  • nar. 17.1.1969 (48 let)
    St John's Wood, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Access All Areas
Dead in a Week: Or Your Money Back
2014 Captcha
2013 Alan Partridge: Alpha Papa
Breakfast with Jonny Wilkinson
Royal Shakespeare Company: Richard II (divadelní záznam)
2012 Inspector George Gently: Gently in the Cathedral (TV film)
Nejlepší muži (TV film)
2010 Čtyři lvi
First Night
2007 Relief of Belsen, The (TV film)
2006 Sólokapr
2005 Za jasného dne
2004 Frances Tuesday (TV film)
Tunnel of Love (TV film)
2003 Blackball
The Pillowman (divadelní záznam)
2001 Do toho
1999 Makléř
1994 Few Short Journeys of the Heart, A (TV film)
1992 Bye Bye Baby (TV film)

TV seriály

2017 Viktorie (TV seriál)
The Luxury of Conscience (S02E08)
The King Over the Water (S02E07)
Faith, Hope & Charity (S02E06)
další epizody (8)
Unforgotten (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Viktorie (TV seriál)
Mladá Anglie (S01E08)
Motor změn (S01E07)
Královnin manžel (S01E06)
další epizody (6)
Smrt v ráji (TV seriál)
One for the Road (S05E02)
2015 The Devil You Know (TV seriál)
Ty, já a apokalypsa (TV seriál)
2013 The Tunnel (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Zvláštní dar (S02E09)
Hercule Poirot (TV seriál)
Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota (S13E04)
2012 Strach (TV seriál)
2010 Mid Morning Matters with Alan Partridge (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Posmrtná maska (S02E07)
Bitva u Philippi (S02E06)
Hrdinové Republiky (S02E05)
další epizody (6)
2006 Jam & Jerusalem (TV seriál)
2005 All About George (TV seriál)
2003 Murphy's Law (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Malované krví (S06E03)
2002 MI5 (TV seriál)
2001 The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
2000 Moje rodina (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Too Much Sun (TV seriál)
1999 Harbour Lights (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
Brass Eye (TV seriál)
I'm Alan Partridge (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dressing for Breakfast (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2006 Legendy Divokého západu (TV seriál)

TV pořady

2010 Daybreak (TV pořad)
2003 Faking It (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace