foto

Tamara Clatterbuck

  • nar. 26.5.1963 (55 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Last Rampage
2007 Kazatel smrti
2002 Under the Influence
2001 Na čem nejvíc záleží
2000 Sestry v akci
Zuřivá mysl
1998 Hrozny hněvu
Phoenix
Vice Academy Part 6
1997 Lewis, Clark a George
Odveta (TV film)
Pilní zloději
Sex v L.A. (TV film)
1996 Vabank
1994 Girls in Prison (TV film)
1993 Good Girls Don't
Hra naslepo (TV film)
1992 Rozum, tělo a duše
1991 Borrower - Oběti bez hlav
Dokonalá nevěsta (TV film)
1989 Označeni k zabití
Vice Academy
1988 Hobgoblins

TV seriály

2014 The Bridge (TV seriál)
Beholder (S02E11)
Goliath (S02E08)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Demons (S09E24)
Angels (S09E23)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Skateborďáci (S07E02)
2008 Mentalista (TV seriál)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nutkání (S05E17)
Pohotovost (TV seriál)
Tady i tam (S11E16)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
500°C (S01E12)
Akta X (TV seriál)
Pachuť kovu (S08E09)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace