foto

Dana Gonzales

  • nar. 18.11.1963 (54 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Blanco
2017 Trestanec
2016 Criminal: V hlavě zločince
Inkarnace
2015 Bobby Martinez
2013 Empire State
Práskač
2009 Down for Life
2008 Zločinec
2007 V křesle režiséra
2006 Nice Guys
2004 Vision, The
Currency

TV seriály

2017 Legion (TV seriál)
Chapter 7 (E07)
Chapter 5 (E05)
Chapter 3 (E03)
další epizody (5)
Fargo (TV seriál)
Somebody to Love (S03E10)
Aporia (S03E09)
The Lord of No Mercy (S03E06)
další epizody (6)
2015 Fargo (TV seriál)
Palindrome (S02E10)
The Castle (S02E09)
Rhinoceros (S02E06)
další epizody (6)
2014 Fargo (TV seriál)
Morton's Fork (S01E10)
A Fox, a Rabbit, and a Cabbage (S01E09)
The Heap (S01E08)
další epizody (8)
Longmire (TV seriál)
Harvest (S03E08)
2013 Longmire (TV seriál)
The Road to Hell (S02E04)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Hra na pravdu (S02E19)
Polibek před ulehnutím (S02E18)
Blondýna vede slepou (S02E17)
další epizody (6)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Přes moji mrtvolu (S02E12)
Chci se přiznat (S02E11)
Družička (S02E10)
další epizody (23)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Drž se svých přátel (S01E10)
Dokonalá bouře (S01E09)
Prosím, mluvte o mně, až budu mrtvá (S01E08)
další epizody (10)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)

Dokumentární

2005 Champion

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Prolhané krásky (TV seriál)
První tajemství (S02E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace