foto

Dana Gonzales

  • nar. 18.11.1963 (56 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Blanco
Greenland: Poslední úkryt
2017 Trestanec
2016 Criminal: V hlavě zločince
Inkarnace
2015 Bobby Martinez
2013 Empire State
Práskač
2009 Down for Life
2008 Zločinec
2007 V křesle režiséra
2006 Nice Guys
2004 The Vision
Currency

TV seriály

2019 Hanna (TV seriál)
Friend (S01E02)
Forest (S01E01)
Komory (TV seriál)
Za soumraku (E09)
Trauma sbližuje (E07)
Zkažené zevnitř (E03)
Legion (TV seriál)
Chapter 24 (S03E05)
Chapter 22 (S03E03)
Chapter 20 (S03E01)
2018 Legion (TV seriál)
Chapter 14 (S02E06)
Chapter 13 (S02E05)
Chapter 11 (S02E03)
další epizody (4)
2017 Legion (TV seriál)
Chapter 7 (S01E07)
Chapter 5 (S01E05)
Chapter 3 (S01E03)
další epizody (5)
Fargo (TV seriál)
Somebody to Love (S03E10)
Aporia (S03E09)
The Lord of No Mercy (S03E06)
další epizody (6)
2015 Fargo (TV seriál)
Palindrome (S02E10)
The Castle (S02E09)
Rhinoceros (S02E06)
další epizody (6)
2014 Fargo (TV seriál)
Morton's Fork (S01E10)
A Fox, a Rabbit, and a Cabbage (S01E09)
The Heap (S01E08)
další epizody (8)
Drsný šerif (TV seriál)
Sklizeň (S03E08)
2013 Drsný šerif (TV seriál)
Cesta do pekla (S02E04)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Chaos (S05E09)
Bleed Out (S05E06)
Off Duty (S05E05)
další epizody (5)
2012 Prolhané krásky (TV seriál)
Hra na pravdu (S02E19)
Polibek před ulehnutím (S02E18)
Blondýna vede slepou (S02E17)
další epizody (6)
Policajti z L. A. (TV seriál)
God's Work (S04E08)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
Přes moji mrtvolu (S02E12)
Chci se přiznat (S02E11)
Družička (S02E10)
další epizody (23)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Fixing a Hole (S03E08)
2010 Prolhané krásky (TV seriál)
Drž se svých přátel (S01E10)
Dokonalá bouře (S01E09)
Prosím, mluvte o mně, až budu mrtvá (S01E08)
další epizody (10)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Maximum Deployment (S02E06)
What Makes Sammy Run? (S02E05)

Dokumentární

2005 Champion

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Komory (TV seriál)
Myšlenky na vraždu (E05)
Legion (TV seriál)
Chapter 26 (S03E07)
2018 Legion (TV seriál)
Chapter 18 (S02E10)
2011 Prolhané krásky (TV seriál)
První tajemství (S02E13)

Fanoušci tvůrce