foto

Ted Knight

  • nar. 7.12.1923
    Terryville, Connecticut, USA
  • zem. 26.8.1986 (62 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Caddyshack
1975 Emilio and His Magical Bull
1972 Of Thee I Sing (TV film)
1970 MASH
1969 Anatomy of a Crime (TV film)
1967 Let na Měsíc
1965 Naslepo
The Katherine Reed Story
Young Dillinger
1964 Candidate, The
Nightmare in Chicago (TV film)
1962 13 West Street
Hitler
Pigeon That Took Rome, The
The Interns
1961 Cry for Happy
Dva jeli spolu
Swingin' Along
The Great Impostor
1960 13 Fighting Men
Cage of Evil
Key Witness
Man on a String
Psycho
Twelve Hours to Kill

TV seriály

2012 The Greatest Event in Television History (TV seriál)
2011 Griffinovi (TV seriál) - a.z.
Je to past! (S09E18) - a.z.
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1978 Ted Knight Show, The (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1975 Ghost Busters, The (TV seriál)
1973 Lassie (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Zachráněný (S01E06)
Super Friends (TV seriál)
1972 Nová dobrodružství Scooby-Doo (TV seriál)
The ABC Saturday Superstar Movie (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1968 Aquaman (TV seriál)
Fantastic Voyage (TV seriál)
The Batman/Superman Hour (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Garrison's Gorillas (TV seriál)
Journey to the Center of the Earth (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
The Superman/Aquaman Hour of Adventure (TV seriál)
1966 T.H.E. Cat (TV seriál)
The New Adventures of Superman (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Young Marrieds, The (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
New Loretta Young Show, The (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
1960 Clear Horizon, The (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Manhunt (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Lonely (S01E07)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
Target (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 How to Marry a Millionaire (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

TV pořady

1983 This Is Your Life (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1978 The Jim Nabors Show (TV pořad)
1976 Donny and Marie (TV pořad)
The 28th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1975 Cher (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
Tony Orlando and Dawn (TV pořad)
1970 Flip (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace