foto

Margaux Châtelier

  • nar. 1990
    Bruges, Aquitaine, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bella a Sebastian: Dobrodružství pokračuje
2013 Bella a Sebastián
Něha
2012 La baie d'Alger (TV film)
Paříž-Manhattan
2011 À la recherche du temps perdu (TV film)
2006 Aurore

TV seriály

2016 Cizinka (TV seriál)
Předčasné vzkříšení (S02E05)
Teď už nejsme ve Skotsku (S02E02)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
Renaissance (S02E07)
2009 Commissaire Magellan (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace