foto

Robin Nielsen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Feed the Gods
2012 The Movie Out Here
2011 Odplata
Zabijácká hora (TV film)
Zrození Planety opic
2010 Král bojovníků
2009 Helen
Mstitel
Stan Helsing
2005 Medvědí přízrak (TV film)
2004 Jízda na střele
2001 Kevin ze severu
1998 Utopenec na útěku

TV seriály

2015 Městečko Pines (TV seriál)
The Friendliest Place on Earth (S01E08)
2014 When Calls the Heart (TV seriál)
Love Comes First (S01E10)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Bad Boys (S09E07)
2009 Riese (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
No Reaper Left Behind (S02E09)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2007 About a Girl (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Soutěž v hláskování (S01E02)
2005 Robson Arms (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Letní slavnost (S01E11)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 The Prince

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace