foto

Natalie O'Hara

  • nar. 17.12.1976 (44 let)
    Göttingen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Der Bergdoktor - Bauernopfer (TV film)
2020 Die Toten von Salzburg - Schwanengesang (TV film)
2019 Die Toten von Salzburg - Wolf im Schafspelz (TV film)
2007 Bouřlivá léta (TV film)
Naše farma v Irsku (TV film)
Naše farma v Irsku: Nové časy (TV film)
2005 Sperling und der Fall Wachutka (TV film)
2004 Fuck Me? Fuck You!
Za mořem
2003 K3 - Kripo Hamburg: Auf dünnem Eis (TV film)
Mann gesucht, Liebe gefunden (TV film)
2001 Dva životy mého otce (TV film)
Girl
Welcher Mann sagt schon die Wahrheit (TV film)

TV seriály

2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Späte Rache (2) (S09E30)
Späte Rache (1) (S09E29)
2011 Soko Vídeň (TV seriál)
Flächenbrand (S07E06)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Das Traumschiff (TV seriál)
Kilimandžáro, Maledivy a Indie (E57)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Vítězství lásky (S01E75)
2006 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Kde začala láska (S01E67)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Lékařské pochybení (S01E02)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Notwehr (S04E09)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
Pouto lásky (S01E57)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Wilsberg und der letzte Anruf (E06)
2001 Vyšetřovatel (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Brémy - Nenápadná žena (S32E25)
1999 Herzschlag - Das Ärzteteam Nord (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
Trojice pro život (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
St. Angela (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)
1995 Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
1993 Evelyn Hamanns Geschichten aus dem Leben (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Host

TV pořady

1991 DAS! (TV pořad)