foto

Harry Anderson

  • nar. 14.10.1952
    Newport, Rhode Island, USA
  • zem. 16.4.2018 (65 let)
    Asheville, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 A Matter of Faith
1996 Harvey (TV film)
1990 Mother Goose Rock 'n' Rhyme (TV film)
To (TV film)
1988 Špioni, hlavouni a drzouni (TV film)
1982 The Escape Artist
Twilight Theater (TV film)

TV seriály

2008 Studio 30 Rock (TV seriál)
Ten, který vzkřísil Noční soud (S03E03)
2000 Syn pláže (TV seriál)
1998 Noddy (TV seriál)
1995 Night Stand (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
The John Larroquette Show (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Korman's Kalamity (S02E13)
1988 Tanner '88 (TV seriál)
1985 Příběhy z temnot (TV seriál)
All a Clone by the Telephone (S01E12)
1984 Night Court (TV seriál)
1983 Na zdraví (TV seriál)
Jak ji miluji (S02E10)
Hledá se falešný hráč (S01E19)
Hoši z baru (S01E16)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Sam v jedenáctce (S01E04)
1954 Disneyland (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Seance (S04E04)

Host

TV pořady

1987 The 39th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1986 The 38th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 Super Password (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky