foto

Chris Ashworth

  • nar. 13.3.1975 (44 let)
    Farmville, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Extraordinary
Shockwave
2016 Deepwater Horizon: Moře v plamenech
Hero of the Underworld
2014 13 Sins
2013 Space Warriors
The Demented
2010 Swerve
2009 Terminator Salvation
2008 Láska krvácí
Sex a lži města hříchu: Skandál Teda Biniona (TV film)
2004 Mafioso: The Father, the Son
2000 Náhradníci
Sleduje tě vrah!
Šílený Cecil

TV seriály

2019 Bosch (TV seriál)
Creep Signed His Kill (S05E10)
Salvation Mountain (S05E08)
The Wisdom of the Desert (S05E07)
další epizody (5)
2018 Sneaky Pete (TV seriál)
Switch (S02E10)
Buffalo Soldiers (S02E09)
Marius Josipovic (S02E08)
další epizody (5)
Jak prosté (TV seriál)
Nezvěstné (S06E07)
2016 Outsiders (TV seriál)
Long Live the Bren'In (S01E13)
Underground (TV seriál)
Troubled Water (S01E06)
The Lord's Day (S01E03)
Zvrat: Washingtonovi špioni (TV seriál)
Požehnání (S03E03)
2014 Those Who Kill (TV seriál)
Surrender (E10)
Untethered (E09)
2012 Strážce pořádku (TV seriál)
Slaughterhouse (S03E13)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál) - herec, a.z.
Nepotvrzené zprávy (S05E02)
Udělat víc, i když máme níň (S05E01) - a.z.
2006 Pokoj č. 10 (TV seriál)
2003 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Přístav v bouři (S02E12)
Divoké sny (S02E11)
Varování před bouřkou (S02E10)
další epizody (9)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky