foto

Anne Twomey

  • nar. 7.6.1951 (68 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Zákon pomsty
1998 Pohled z okna (TV film)
1997 Perfektní záskok
1994 Skaut
1992 Tajemství (TV film)
1991 Pád do tmy (TV film)
1990 Sestup Orfeův (TV film)
1989 Den první (TV film)
1988 Poslední pomazání
1986 Smrtící přítelkyně
Výrobce popularity
1985 Behind Enemy Lines (TV film)
1984 Refuge (TV film)

TV seriály

2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Dar (S03E03)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
Childhood Memories (S03E07)
After Time (S03E03)
September Tenth (S03E02)
další epizody (6)
2000 Wonderland (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Kim's Hope Chest (S02E05)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Misleader (S01E17)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Merger (S10E04)
1997 Všichni starostovi muži (TV seriál)
Velkolepý skandál (S01E17)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Family Business (S07E08)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Hot Pursuit (S06E05)
1993 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Pilot (S04E23)
1992 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Virgin (S04E10)

Host

TV pořady

1980 34th Annual Tony Awards, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace