foto

Gottfried Vollmer

  • nar. 7.7.1953 (65 let)
    Göttingen, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Herrliche Zeiten
2017 Mk3P (studentský film)
2012 Auf dem Land (studentský film)
Entschleunigt
Tag der Deutschen Einheit
Wilsberg - Im Namen der Rosi (TV film)
2009 Exploze
2008 Die Frau des Frisörs (TV film)
Pfarrer Braun - Die Gärten des Rabbiners (TV film)
2007 Baculka (TV film)
Lachtan pro štěstí (TV film)
2006 Hammer & Hart (TV film)
2002 Edgar Wallace - Das Schloss des Grauens (TV film)
Fickende Fische
2001 Der Handstand (studentský film)
Fremde Frauen küsst man nicht (TV film)
Ich pfeif' auf schöne Männer (TV film)
2000 Flucht nach vorn (TV film)
Nie mehr zweite Liga (TV film)
Scheidung auf Rädern (TV film)
Stundenhotel
Tatort - Der schwarze Skorpion (TV film)
1998 Hosenflattern (TV film)
Kai Rabe gegen die Vatikankiller
1996 Alles wegen Robert De Niro (TV film)
Willi und die Windzors (TV film)
1993 Der Showmaster (TV film)
Kein Pardon
Stich ins Herz (TV film)
1988 Experte, Der
1982 Kouzelný vrch
Sei zärtlich, Pinguin
Villa zu vermieten (TV film)

TV seriály

2015 Kobra 11 (TV seriál) - herec, a.z.
Bez milosti 2. část (S19E10) - a.z.
Bez milosti 1. část (S19E09)
2014 Kobra 11 (TV seriál)
Osobní strážce (S19E06)
Poslední noc (S19E04)
Akta Stiller (S19E03)
další epizody (10)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Osamělé rozhodnutí (S18E07)
Velký návrat (S18E06)
Divoká zvířata (S18E05)
další epizody (13)
2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Akce Hiob (S17E07)
Bez kousku svědomí (S17E05)
Chamtivost (S17E03)
další epizody (9)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
S miminem v náručí (S16E07)
Rodinné záležitosti (S16E06)
Ať žije Kolín (S16E05)
další epizody (10)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Turbo & Tacho (S15E07)
Pro život přítele (S15E04)
Kontrolor (S15E03)
další epizody (10)
2009 Kobra 11 (TV seriál)
Milovaný nepřítel (S14E09)
Rýn v plamenech (S14E08)
Kartel (S14E07)
další epizody (14)
2008 Plötzlich Papa - Einspruch abgelehnt! (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Pohřbený zaživa (S13E09)
Osobní strážce (S13E08)
Muž v pozadí (S13E07)
další epizody (12)
2007 Kobra 11 (TV seriál)
Krysí hnízdo (S12E05)
Únos (S12E04)
Infarkt (S12E03)
další epizody (14)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Přátelství (S10E16)
Lauřino rozhodnutí (S10E15)
Drsná podmínka (S10E14)
další epizody (18)
2005 Kobra 11 - Nasazení týmu 2 (TV seriál)
Ochrana svědků (S02E06)
Výbušná směs (S02E05)
Autoškola (S02E04)
další epizody (6)
Kobra 11 (TV seriál)
Sestřička (S09E16)
Zaměřte se na dálnici (S09E14)
Osobní statečnost (S09E13)
další epizody (12)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Kdo seje vítr… (S08E15)
Za každou cenu (S08E14)
Pes a kočka (S08E13)
další epizody (18)
2003 Körner und Köter (TV seriál)
Otec Braun (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Soukromé očko (S07E13)
Závod s časem (S07E12)
Rock 'n' Roll (S07E11)
další epizody (14)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
Der Tod ist kein Beinbruch (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Parta (S06E15)
Dokonalá vražda (S06E13)
Modré období (S06E12)
další epizody (17)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Znepřátelení bratři (S05E14)
Zlý sen (S05E13)
Smrt z motoru (S05E11)
další epizody (10)
2000 Kobra 11 (TV seriál)
Krtek (S04E16)
Schumannova velká šance (S04E15)
Mat (S04E14)
další epizody (15)
1999 Horečka (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Osamělé vítězství (S03E16)
Smrt chlapce (S03E15)
Soudce (S03E14)
další epizody (8)
1998 Gisbert (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Schloss Einstein (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Na mušce (S03E08)
Žolík (S03E07)
Ztracená v mlze (S03E06)
další epizody (17)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Loupeživý rytíř (S02E12)
Generální zkouška (S02E11)
Dětské starosti (S02E10)
další epizody (7)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Zwei zum Verlieben (TV seriál)
1994 Immer im Einsatz - Die Notärztin (TV seriál)
1992 Freunde fürs Leben (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
1979 Parole Chicago (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace