foto

Paul Stewart

  • nar. 13.3.1908
    New York City, New York, USA
  • zem. 17.2.1986 (77 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Bouře
1981 Nikdo není dokonalý
Trhák
1980 Power (TV film)
1978 Narození Páně (TV film)
Pomsta Růžového pantera
1977 Premiéra
1976 W. C. Fields and Me
1975 Den kobylek
Trochu si užij a hodně ukradni
700 mil v sedle
1973 Columbo: Dvojitý šok (TV film)
1972 Fabulosos de Trinidad, Los
The Other Side of the Wind
1971 The Name of the Game: LA 2017 (TV film)
1970 Černá brigáda (TV film)
1969 City Beneath the Sea (TV film)
How to Commit Marriage
1968 Jigsaw
1967 Chladnokrevně
1965 Největší příběh všech dob
1963 A Child Is Waiting
1959 Flor de mayo
1958 King Creole
1957 Top Secret Affair
1956 Wild Party, The
1955 Hell on Frisco Bay
Chicago Syndicate
Líbej mne až k smrti
The Cobweb
1954 Deep in My Heart
Prisoner of War
1953 The Joe Louis Story
The Juggler
1952 Carbine Williams
Deadline - U.S.A.
Loan Shark
Město iluzí
We're Not Married!
1951 Appointment with Danger
1950 Edge of Doom
Walk Softly, Stranger
1949 Easy Living
Champion
Illegal Entry
Přímo nad hlavou
Window, The
1948 Berlin Express - vyp.
1943 Government Girl
Mr. Lucky
1941 Johnny Eager
Občan Kane
1937 Ever Since Eve

TV seriály

1982 Remington Steele (TV seriál)
1978 Dain Curse, The (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Bert D'Angelo/Superstar (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
1970 Storefront Lawyers (TV seriál)
The Bold Ones: The Senator (TV seriál)
1969 Medical Center (TV seriál)
My Friend Tony (TV seriál)
The Governor & J.J. (TV seriál)
The Survivors (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Accidental Family (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Moby Dick a mocný Mightor (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Super 6, The (TV seriál)
T.H.E. Cat (TV seriál)
The Man Who Never Was (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
1964 Profiles in Courage (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Asphalt Jungle (TV seriál)
1959 Deadline (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Panic! (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 On Trial (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Inner Sanctum (TV seriál)
1951 Faith Baldwin Romance Theatre (TV seriál)
1950 Prudential Family Playhouse, The (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
1948 The Ford Theatre Hour (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1979 Getting in Shape for 'The Main Event' (TV film)
1974 F jako falzifikát
1955 1955 Motion Picture Theatre Celebration

Režijní filmografie

TV seriály

1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
1962 Going My Way (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
1961 The Defenders (TV seriál)
87th Precinct (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Meet McGraw (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
1955 King's Row (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
Warner Brothers Presents (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace