foto

Jiří Kalužný

  • nar. 1962
    Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hej, Mistře! (divadelní záznam)
2014 Gottland
2012 Poslední výkřik
2005 Až kohout snese vejce (TV film)
1984 Kouzelníkův návrat
Rubikova kostka (TV film)
Této noci v tomto vlaku (TV film)
1982 Vítr v kapse
1981 Po rozvodu (TV film)
Pueblo (TV film)

TV seriály

2019 Rapl (TV seriál)
Trefa do Tlustého (S02E08)
2018 Štafl (TV seriál)
Značka (E06)
2013 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Dlouhá noc (S03E21)
Helenka (S03E20)
Viróza (S03E19)
další epizody (20)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Cukr a bič (S01E23)
Prásk! (S01E21)
Čí je to dítě? (S01E14)
další epizody (4)
1995 Život na zámku (TV seriál)
1988 Druhý dech (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace