foto

Milan Uhde

  • nar. 28.7.1936 (84 let)
    Brno, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1991 Hodina obrany (TV film)
1978 Balada pro banditu - divadelní hra

Divadelní záznam

2014 Divá Bára (divadelní záznam) - divadelní hra

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Husa na provázku (TV seriál)
2013 Fenomén Miloš Štědroň (TV film)
Večerní Brno - zmizelé divadlo (TV film)
Neobyčejné životy (TV seriál)
Miroslav Donutil (S05E06)
2012 Sbohem Československo (TV seriál)
2005 Blues o mrtvém vrabci
2004 Jak šly dějiny (TV film) - a.z.
2001 Příběhy slavných (TV seriál)
Proměny povahy tragického hrdiny (S02E07)
2000 Sedm živlů (TV film)
1997 Nesmrtelná hvězda Božena Němcová
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Čaj pro třetího (TV pořad)
1989 Svobodné divadlo (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky