foto

Jack Roth

  • nar. 1984

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bohemian Rhapsody
2017 Us and Them
uk18
2016 Brimstone
2013 The Great Train Robbery (TV film)
2012 Strawberry Fields
2011 Small Town Glory
2008 Telstar: The Joe Meek Story

TV seriály

2019 Medicejové (TV seriál)
Sopravvivenza (S03E01)
2017 Detectorists (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Strážci na Zdi (S04E09)
2013 Endeavour (TV seriál)
Raketa (S01E03)
2011 Bedlam (TV seriál)
Cafe, The (TV seriál)
Nadějné vyhlídky (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Mysl hory přenáší (S05E03)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvé ticho (S13E04)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky