foto

Jack Roth

  • nar. 1984
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 uk18
Us and Them
2016 Brimstone
2013 The Great Train Robbery (TV film)
2012 Strawberry Fields
2011 Small Town Glory
2008 Telstar: The Joe Meek Story

TV seriály

2014 Hra o trůny (TV seriál)
Strážci na Zdi (S04E09)
2013 Endeavour (TV seriál)
Rocket (S01E03)
2011 Bedlam (TV seriál)
Cafe, The (TV seriál)
Nadějné vyhlídky (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2010 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Mrtvé ticho (S13E04)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace