foto

Daniella Pineda

  • nar. 20.2.1987 (32 let)
    Oakland, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mercy Black
2018 Jurský svět: Zánik říše
2017 Mr. Roosevelt
2012 Midnight Sun (TV film)
The Fitzgerald Family Christmas
2011 Newlyweds

TV seriály

2019 CO / KDYBY (TV seriál)
Co zbývá (E10)
Jaká tajemství (E08)
Jaká minulost (E06)
další epizody (8)
2018 The Detour (TV seriál)
The Escape (S03E10)
The Plane (S03E08)
The Vow (S03E06)
další epizody (4)
2017 The Detour (TV seriál)
The Ass (S02E12)
The Dilemma (S02E09)
The Tournament (S02E06)
další epizody (7)
2016 The Detour (TV seriál)
The Drop (S01E08)
The Road (S01E07)
The Wedding (S01E06)
další epizody (7)
Zelený servis (TV seriál)
2015 Americká odysea (TV seriál)
Real World (E13)
Bug Out (E12)
Gingerbread (E11)
další epizody (13)
2014 The Originals (TV seriál)
Crescent City (S01E13)
Dance Back from the Grave (S01E12)
Après Moi, Le Déluge (S01E11)
další epizody (4)
2013 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Bad Decisions (S01E01)
The Originals (TV seriál)
Reigning Pain in New Orleans (S01E09)
The River in Reverse (S01E08)
Bloodletting (S01E07)
další epizody (8)
Upíří deníky (TV seriál)
The Originals (S04E20)
2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dvě role (S02E09)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)