foto

Daniella Pineda

  • nar. Oakland, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jurský svět: Zánik říše
2017 Mr. Roosevelt
2012 Fitzgerald Family Christmas, The
Midnight Sun (TV film)
2011 Newlyweds

TV seriály

2017 The Detour (TV seriál)
The Ass (S02E12)
The Dilemma (S02E09)
The Tournament (S02E06)
další epizody (7)
2016 High Maintenance (TV seriál)
The Detour (TV seriál)
The Drop (S01E08)
The Road (S01E07)
The Wedding (S01E06)
další epizody (7)
2015 Americká odysea (TV seriál)
2014 The Originals (TV seriál)
Crescent City (S01E13)
Dance Back from the Grave (S01E12)
Après Moi, Le Déluge (S01E11)
další epizody (4)
2013 The Originals (TV seriál)
Reigning Pain in New Orleans (S01E09)
The River in Reverse (S01E08)
Bloodletting (S01E07)
další epizody (8)
Upíří deníky (TV seriál)
The Originals (S04E20)
2012 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Dvě role (S02E09)
2009 Men of a Certain Age (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace