Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Dr. House

Dr. House (2004)

Kdo by nemiloval toho sarkastickýho, protivnýho, prolhanýho, všemi mastmi mazanýho a egoistickýho chlápka?? Dr. House je prostě seriál co mě baví, je to seriál na který se dá koukat i víckrát, už jen kvůli vtipům Gregoryho, seriál, který vás pobaví, trochu napne a třeba se z něj i něco dovíte o zajímavých nemocech, taková škola hrou :o)

Gilmorova děvčata

Gilmorova děvčata (2000)

Je docela zajímavé zjišťovat reakce lidí, když jim řeknete že tenhle seriál sledujete. Je to jeden z mála seriálů, který dělí lidi do dvou skupin. Jedna je ta, která tento seriál prostě žere, druhá která ho nechápe a nesnáší. Prý jen nějaký ženský co furt kecaj a kecaj a nezavřou pusu. Nějak nedokáží docenit to, že právě v tom je to kouzlo. Sledovat jejich zajímavé životy, jejich ztřeštěnosti, závidět jim, kolik toho dokáží sníst a zůstanou pořád tak hubené :oD Vždy vědí co říct a mají své kouzlo Gilmorových. Září z nich pohoda, která se neuvěřitelně rychle přenese i na vás, zlepší vám náladu, protože vidíte, že nejste sami, kdo řeší každodenní problémky, i ty velké problémy, zaženete s nimi nudu i samotu a je vám prostě hej!

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Téhle partičce se člověk prostě musí smát. Každý díl obsahuje super hlášky, scény k popukání, a já se usmívám téměř od začátku do konce, a častěji než u jiných seriálů se sem tam i pořádně zasměju. Všechny postavy jsou naprosto ujetý, bláznivý, a víc nenormální by snad už ani být nemohly. Jednu hvězdu ale odebrat musím, protože těch srandiček je tam tolik, že se to neubrání tomu, že jsou některé na hranici trapnosti, a pár z nich tuto hranici i překročí.