Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (2 068)

plakát

Americký outsider (2021) 

Když něco opravdu chceš tak to dokážeš! Další z neuvěřitelných příběhů, který - jak jinak - napsal sám život. Věř, běž a je to tvoje!

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

Příjemné překvapení o velmi nepříjemném… Těžce se lékaři oznamuje pacientovi, že má tumor. O moc těžší je lékaři - a zvlášť mladému v tomto případě stažistovi - být v situaci nemocného rakovinou. Dosavadní nevázaný život hlavního hrdiny Filipa se rázem obrátí vzhůru nohama. Neotřelý styl, humor a způsob interpretace zaujal. Zajímavý dovětek kde skuteční lidé, kteří si prošli léčením hovoří o svých pocitech jak jim bylo když se dozvěděli o své nemoci…

plakát

Il Boemo (2022) 

Historickému výpravnému filmu plnému krásné Myslivečkovy hudby, nádherné obrazové kompozice a vynikajícího Vojtěcha Dyka v hlavní roli chybí zoufale nějaký dějových spád. Škoda. Nade vše ostatní podstatné nejvíce zaujme skladatelova nemoc.

plakát

Podruhé mě neoklameš (2024) (seriál) 

Krimi série, kde nakonec nic nebylo jak se zprvu zdálo. Napínavé a bohaté na dějové zvraty kterými prochází sympatická hlavní hrdinka. Název možná může leckomu připadat zavádějící, ale závěrečné rozuzlení dopadlo úplně jinak než jsem čekal.

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

Tohle si můj komentář nezaslouží…plyšáci pro ukrajinské děti jsou vrcholem podbízivé nechutnosti.

plakát

Saltburn (2023) 

Nepříjemný ponor do zvrácené duše na první pohled všemi odstrkovaného studenta. Nablýskaný vizuál, šokující elementy a výtvarná stránka filmu bohužel stěží maskují chabou propracovanost psychologie postav. Ale i tak dobrá chuťovka připomínající Talentovaného pana Ripleyho.

plakát

Čtyři svatby a jeden pohřeb (1994) 

ČTYŘI SVATBY A JEDEN POHŘEB 👍v málokteré romantické komedii se hned na začátku řekne: “Fuck!”…a tady hned několikrát…báječný britský film, kterým Hugh Grant odstartoval svoji hereckou kariéru. Suchý britský humor promíchaný tím černým. Paráda!👌

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Roztahaný příběh jehož jednoduchost by stačila i s připravovaným pokračováním na 90 minut. To, co se snaží být cool sráží do autu zpomalená akce či přemíra vizuálních vychytávek či zbytečných odboček zpomalující už tak natažený děj, který opravdu nepřináší vůbec nic nového. Zklamání za drahé peníze.

plakát

Rychle a zběsile 10 (2023) 

Rychle, zběsile a zoufale. Nabubřelé kecy o rodině podpořené pivem Corona, přepísklá akce a nejenom to. Kouzlo původního filmu ujelo neznámo kam.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

…”a kde to nebolí?”… zeptá se Indy Harrison Ford Marion. Ta ukáže na svůj pravý loket a odpoví: “Tady.” Emočně krásné a důstojné zakončení oblíbené série, která si dobyla naše srdce poprvé v roce 1981. Krásné to přátelství filmové…