Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak daleko jsou blízcí schopni zajít, aby vám pomohli? Filip vyrazí s Hankou do Itálie, kde zjistí, že se mu vrátila rakovina. Jedinou realistickou možností vedoucí k uzdravení je transplantace kmenových buněk. A protože se nedaří najít dárce standardní cestou, Hanka s Jarkou rozjedou vlastní kampaň. (Česká televize)

Recenze (13)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Role se otočily, Hanka je po dědově smrti nerudná a připomíná Filipa v jeho „nejlepších“ časech. Pomoci má připomínka milovaného prarodiče v Itálii. Podaří se. Jen ta idylka u moře nemusela být toliko prokládaná ňadry Alžběty Malé, to už bylo fakt komické. Stejně tak „americká“ je i euforie kolem kampaně. Asi je všem jasné, proč je potřeba transplantace kmenových buněk. Nebudu už ani moc kritický vůči mladíkovým rodičům, Řezníček už jakousi proměnou z chlapíka zahleděného do velikostí a tvarů dlaždic prošel, lepší chvíle má i Brodská. Pořád jde ale o poměrně mizerně napsanou postavu. V případě úprku z nemocnice se dalo určitě zatáhnout za ruční brzdu. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to silný, to nepopírám, ale mám dojem, že mě citově vydírají. Onemocněl, plač, uzdravil se, raduj se, ne tak sorry- nemoc je zpátky, měl by ses trápit, ale pozor- našel se dárce kostní dřeně, takže chill, ne prosím tě, tak pardon, dárce si to rozmyslel…mám málo svých vlastních problémů? Proč se mám stresovat ještě kvůli nějaké seriálové postavě? Do pytle, na co jsem se to dal..? Ještě že to už končí. ()

Reklama

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Herecký koncert hlavně T.Brodské(Filipova máma Jarka), P.Řezníčka(jeho táta Mirek) a A.Malé(Hanka) +samozřejmě F.Březiny(Filip). Výborní jsou taky Mirkovi podřízení v práci: Tereza(Tereza Volánková), Tomáš(Marek Pospíchal), Matěj(Václav Šanda), Michal(Petr Buchta), a ještě asi někdo další ....  . Moc pěkný byl fórek se spolupacientem(taky opilým), když mu Filip coby "Honza" dělal alibi ... . Jsem zvědavý na poslední 8.díl. ***7.díl je na webu Č.televize : ČT 1, neděle 18.2.2024, 20.10 . ()

janstrizek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda všudypřítomné hudby, která je někdy zbytečná a na sílu. Ale další silný díl, který kdyby trochu ubral ve svém snažení, je stoprocentní. Pokud se tu někdo nesnaží, je to Alžběta Malá. Její civilní herectví se vyjímá a já se těším, až ji uvidím v nějakém artovějším snímku. Spatřil jsem ji poprvé v Pěti letech, kde jsem si byl jist, že se jedná o sakra nesympatickou herečku. Teď vím, že se jedná pouze o skvělou herečku, protože tady předvádí úplně jinou polohu a přitom s naprostou přirozeností. Za ní 4 hvězdy. ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Citovému vydírání se seriál nevyhnul. Velký kontrast mezi dovolenou v Itálii (až příliš velká idylka) a návratem nemoci, Filipův útěk z nemocnice - tam se mohlo podle mého názoru trochu ubrat. Silný příběh do mě nemusí nikdo vtloukat. A i když je zde Alžběta Malá mnohem lepší než v seriálu Pět let, trochu mi vadilo, že jí občas nebylo rozumět. Ale to jsou jen drobnosti. V záplavě současných stupidních seriálů je tento světlá výjimka. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama