Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (997)

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Do tří čtvrtin dobrý, pak se to změní v přeplácanej a natahovanej blábol. I když je fakt, že oproti posledním Avengers je tenhle konec ještě zlatej. A John Boyega jako obvykle nemá žádný charisma. 6/10

plakát

Ominous (2015) (TV film) 

Neinvenční TV horor, kterej je nicméně docela zábavnej a dá se s ním v pohodě zabít 80 minut. Ano, člověk musí mít na paměti, že si režisér půjčuje kde může, a matlá dohromady prvky z Přichází Satan nebo Hitchcockových Ptáků. Každopádně hlavní duo dospělých herců je v pohodě a zamrzí jen ten kluk, co hraje Satana. Bohužel nemá dostatečný charisma a člověk by mu s jeho dobráckým ksichtem dal pětikorunu. Film tedy celkově nic extra, ale nenudí.

plakát

Furthest Witness (2017) 

Na film podobnýho typu je to solidně natočený i zahraný. Bohužel taky trochu nezáživný, což je škoda, protože v jednotlivostech to tak strašný není. Ale vidět se to bez újmy na zdraví dá.

plakát

Příchod temné noci (2019) 

Neivenční a rutinní béčko, který po stopadesátý zpracovává Die Hard schéma. Na řemeslný i režijní úrovni je to jako předchozí Lundgrenův film The Tracker. Lundgren má pořád charisma, ale už je vidět, že je starej a představa, že by např. odehrál Eckhartovu fyzicky náročnou roli v Line Of Duty je z žánru sci-fi. Naštěstí, kam nemůže těžkopádnej Lungren, nastrčí režisér jeho sexy černovlasou parťačku, která je po fyzický stránce dost schopná a s teroristama si hravě poradí. Celkově je Hard Night Falling z toho druhu filmů, který neurazí, ale ani nenadchnou. Nicméně, pokud je někdo fanoušek žánru, jednou se to vidět v pohodě dá.

plakát

Arachnid (2001) 

Já jsem naprosto spokojenej. Takhle má vypadat poctivý monstr béčko. 7/10

plakát

Atomic Eden (2015) 

Zábavnej akční trash, kterej je kupodivu lepší, než jak původně vypadal v traileru. Tvůrci naštěstí nepředstírají umění, Fred Williamson je i na starý kolena drsnej jak rašple a bodycount je sympaticky vysokej. Na jedno podívání naprosto v pohodě a to i přesto, že je to samozřejmě amatérská sračka plná mizernejch německejch herců.

plakát

Lovec vodního ticha (2008) (TV film) 

K podobnej hovadinám by měla ČT dávat manuál, co tím chtěl básník říci. Totálně zabitej dobrej nápad.

plakát

The Seven (2019) 

Dean Cain je ve filmu dohromady tak 10 minut. Zbytek je vycpanej otravnejma mladejma hercema, který nikoho nezajímají. Hodnocení na IMDb evidentně falešný.

plakát

Dark Light (2019) 

Ukázkovej příklad filmu, u kterýho nesmí divák myslet. Děr v logice je tu totiž tolik, že se nedají spočítat. Je to ale řemeslně skvěle natočený, má to solidní drajv a pořád se něco děje. Povedenej je i casting a vzhled monster. Upřímně, viděl jsem mraky kinofilmů, který byly natočený hůř než tohle. Pokud chtějí točit druhej díl, jsem pro.

plakát

Ve stínu gangu (2019) 

Polda na penzi (Messner) se vrací z vejminku, aby pomstil smrt svýho syna, což byl naprostej idiot. A zabil ho jinej idiot (Ward), což je shodou okolností syn mafiánskýho bosse (Seagal), kterej ví, že má syna idiota, je z toho nešťastnej, ale není schopnej s tím nic dělat. A do toho se tu ještě motá zkorumpovanej polda (DMX), kterej předstírá, že peče s Messnerem, ale ve skutečnosti dělá pro Seagala. Plakát vypadá akčně, faktem ale je, že tenhle film není akční ani trochu. Jsou tu asi tři akční scény, který mají dohromady tak dvě minuty. Zbytek filmu pak jen Messner chodí a pátrá, zatímco Seagal sedí za stolem a rozdává moudra. To, co tenhle film zachraňuje, je charisma hlavních herců. Messner i Seagal by si prostě zasloužili lepší film. A dobrej byl i Zack Ward, kterej tu zahrál slušnýho zmrda. Natočený je to nicméně v pohodě, i když rutinně, a na jedno podívání to nevadí. 5/10