Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (18)

plakát

Přišla v noci (2023) 

Bravo a ještě jednou bravo. Bába Valerie se mi vryla totálně pod kůži a nemůžu na ni přestat myslet. Je něco takového vůbec možné? Paní Peková by měla dostat Oscara. Byla naprosto geniální a tohle je jeden z nejlepších filmů poslední doby. Pánům Vejnar, Pavlíček gratuluji k takovému veledílu, kdy se řehtáte a zároveň cítíte bezmoc a zoufalství a soucítíte s Jiříčkem a Anetkou. No a pan Kratina jako Kocour, ten byl snad charakterově ještě horší než Valerie. Ale když tak přemýšlím, ocenění by si zasloužili všichni, co se na tomto filmu podíleli. V dnešní záplavě trapných komedií, kdy navíc vidíte pořád dokola jeden a ten samý herecký ksicht, je tohle skvost.

plakát

Příležitost k tanci (2016) (TV film) 

Krásný film, souhlas s komentářem Marieta18. Dnes si radši lidé užívají a vyhledávají dobrodružství, které časem omrzí, než aby o vztah pečovali a nalezli společnou řeč. Někteří lidé jsou zbabělci a utíkají jako děti. Jen vyzrálý člověk začne nad životem přemýšlet.

plakát

Mamma Mia! Here We Go Again (2018) 

Tak tohle byla vážně jízda od začátku do konce. Některé scény jsem si pouštěla několikrát. Skvělé bylo prolínání minulosti a současnosti. Člověk si s hlavními hrdiny rád zavzpomínal, načež se převezl zpět do současnosti. Skvělá ukázka toho, jak je život pestrý od mládí až po stáří. Do to Abba, Řecko, krásní milí lidé. Opravdu na film radost pohledět. Více filmů opěvující krásu života, symbol matky a dítěte. Dala bych i hvězdiček 6...teda až na Cher.

plakát

Temný Kraj (2017) (seriál) 

Absolutně nechápu zdejší hodnocení! Oproti jiným nuda kriminálkám, které nám TV nabízí, je tento seriál opravdu povedený. Herecké výkony, až na nějakou výjimku, jsou skvělé. Lukáš Vaculík hraje dobře a uvěřitelně. Má to spád, napětí. Jenže jak už to bývá, většina čsfd uživatelů vidí Bártů, (Trošku aj.) a okamžitě jdou s hvězdičkami dolů. Myslím, že se to holkám povedlo. Kdyby předlohu napsal Spielberg jistě by se hvězdičkami nešetřilo. Nevím, proč srovnáváte s Temným případem. Třeba za mě byl Temný případ snůška keců o ničem, jak někdo psal, pozorovat šuk.jící mouchy na stole bylo daleko zábavnější. Za mě jeden z nejpovedenějších seriálů. Pustina no 1, Labyrint no 2, Temný Kraj no 3. :-)

plakát

Bez paměti (2009) 

Pořád jsem čekala, co z filmu o ženě, která trpí agorafóbií a které se ztratí manžel, vyleze...měla jsem milion teoriíí ale nikdy by mě nenapadl takový konec. Hoodně se mi to líbilo.

plakát

Expozitura (2009) (seriál) 

Hodnotit odpadem po jednom dílu nebo nedej bože recenzovat, může jen idi*ot!! to jak kdyby někdo hodnotil film po 5 minutách. Nechápu demenci některých hodnotitelů viz Schuldiner (jeho nick tomu odpovídá) a jemu podobní. Takoví nemají co pohledávat na csfd, když hodnotí po jednom díle. Pokud jste zhlédli minimálně polovičku, budiž, ale po 1 díle??? Děs Seriál je na české poměry kvalitně natočený. Na Hanku Vágnerovou se dá zvyknout, což ovšem někteří "znalci jednoho dílu" nemohou posoudit. Seriál čím dál více graduje a dostaváv se hlouběji a hlouběji do gangsterského podsvětí a korupce. Jsem z něj naprosto unešená.

plakát

Slunce, seno, erotika (1991) 

Skvělé. Nechápu tak nízké hodnocení. Herci úžasní. Naprosto parádní pojetí českých lidí z vesnice. Všechny tři díly super. Úplně něco jiného. Myslím, že všichni kdo hodnotí negativně nesnáší Trošku. A hlášky jsou dnes již legendární.

plakát

Avatar (2009) 

Zbytečně ale úplně zbytečně přeceňovaný snímek. Děj předvídatelný už od začátku, neskutečně dlouhé souboje. Mě absolutně film nenadchl. Jediné nad čím jsem celé 2,5 hodiny přemýšlela bylo nad Avatary- co byla počítačová grafika, jak vlastně ty herce do Avatarů "převtělili." U mě 50% nebýt 3D tak 35%. Absolutně nechápu takové přeceňování snímku. Titanic byl aspon koukatelnej a oproti tomuhle 100%. Za pár let po tomto filmu neštěkne ani pes, až budou filmy v 3D klasickou záležitostí.

plakát

Nejkrásnější hádanka (2008) 

Krásná pohádka, která velmi potěšila. Děj, postavy, herci, kostýmy, po dlouhé době o Vánocích pěkná pohádka. Nechápu tady některá negativní hodnocení. Co pořád všichni čekáte? Pohádky jako Tři oříšky pro Popelku, či S čerty nejsou žerty už nikdo nikdy nenatočí, budme rádi aspon za tohle. Stejně tak jako už dlouho nikdo nenatočil komedie typu U pokladny stál, stejně tak už nikdo nenatočí pohádky z "70. let" Ale klobouk dolů režiséru Troškovi se tato pohádka velmi povedla. Můžu říct, že mě i nadchla.

plakát

Umlčeni (2008) 

Pro mě naprosto průměrný snímek. Nic nového, nic excelentního..Sem tam nějaké napínavé scény. Víc jak tři bych rozhodně nedala.