Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (271)

plakát

Angel-A (2005) 

Je to...ehm...divné. Chtěla jsem to napsat, ale víc už světu nesdělím. Nevím co. Je to prostě divný film.

plakát

Animální přitažlivost (2001) 

To bych ráda viděla ty pitomce, co dávají zahraničním filmům český názvy! Ashley Judd přirovnává chlapy k býkům a ženský ke krávám, aneb věřte mi, takhle vztahy opravdu fungují. No film je to dost na hlavu, ty amerikáni už vážně neví co by natočili, ale když to vezmu kolem a kolem, výsledek to není tak špatný. Všichni jsme samozřejmě věděli jak to dopadne, tenhle film by nás asi ničím moc nepřekvapil (možná tak :,,Eddie,jsem tvá sestra." - ,,Jane, co to povídáš?" - ,,Ray je náš bratranec." Diane: ,,Jsem vaše matka!"). Ashley je fajn a to i se svou teorií old cow a Hugh Jackman, no, to je škoda slov, páč já ho tak trochu zbožňuju a proto říkám, víc filmů s Hughem bez trička!

plakát

Animatrix (2003) 

Konečně jsem to pochopila!

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Nelíbí se mi Pohreich. Při každém jeho sprostém slově nadskočím, takže sem pak víc ve vzduchu než na gauči. Vařit umí, jistě, ale takových lidí je. Stačí mít pro jídlo cit a jde to samo. Hulváty nebrat.

plakát

Ant-Man (2015) 

Dávám tři a je to s hodně odřenýma ušima. U marvelovky se mi nestalo, že bych se nudila. Zatím viděno jednou a jsem velmi nenadšená.

plakát

Armáda lupičů (2021) 

Takže. Stačí přiložit ucho a prostě jenom otáčet čudlíkem a nakonec to tam zapadne. To bych se mohla lupičem se specializací na sejfy stát i já, morálku mám stejnak na štíru. Takže, otevřem extra spešl drahej sejf, kterej je šíleně slavnej a je vlastně naprosto nemožný ho otevřít, protože má dvěstě triliard kombinací. To neni jen tak, jestli doleva doprava doleva nebo doleva doleva doprava, že jo, jenže cvak cvak cvak a je to, berem prachy, všechny? Jasně, že ne, nám jde o prestiž, že to jako umíme, že to neni ani doleva doprava doleva, ani doleva doleva doprava, ale je to doprava doprava doleva. Naprosto idiotský film. Strašně mě vytáčel, loupeže byly směšný a jak jsem myslím vcelku jasně řekla na začátku, ono otevírání sejfů mě děsně sejřilo. Nejdřív sem se smála, ale pak sem byla spíš dopálená, jak je možný natočit takhle otravný film s takhle pitomou zápletkou a inkasovat za to prachy. Filmy (seriály) typu money heist mám moc ráda, ale musí být chytré, nápadité, tohle je děs s fest nesympatickými postavami, který vlastně ani nedává smysl.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Musím říct, že jsem si chvíli musela zvyknout na celé to "hrdinství" tohohle seriálu, ale když jsem to hodila za hlavu, nechala jsem se unášet celkem příjemnou podívanou se všemi těmi malými tajemstvími postav. Vytknout by se dalo sobectví a pocit nadřazenosti hlavního hrdiny, ale bohatě to vynahrazuje svými cvičícími momenty. Pak taky pitomost v podstatě všech lidí, protože to, že si na hlavu dam kapucu a budu mít výrazné oční stíny nezmění moji vizáž tak, aby mě nikdo nepoznal. Nehledě na další poznávací znaky (chůze, vůně, pohyby). Nechápu, proč si s tím nikdo nedá tu práci. Co ale nedokážu překousnout je Laurel. Absolutně příšerná je nejenom její postava, ale také její představitelka, velice nesympatická Katie Cassidy. Jsem v půlce druhé řady a už se stačila zařadit na první místo příšerných ženských seriálových postav. Každý díl čekám, kdy jí někdo konečně křísne po hlavě a ona zapluje pod drn, leč, toho se asi ještě nějakou dobu nedočkám. Doufám, že si konečně někdo třeba ze scénáristů uvědomí, jak děsná je a vyplní mé přání. Well, in your face, bitch! Oblíbená postava: Sara Lance

plakát

Australia's Got Talent (2007) (pořad) 

Tyhle soutěže mám ráda. Zahraniční tedy, ty mají nějakou úroveň a lidi je tam děsně baští, takže je i nějaká odezva a to je nápor na moje emoce (hih:D) ale Australská je děsná. Můžou za to špatně vybraní porotci. Asi jako u nás. Takovej boybanďák Brian McFadden umí velký prd a je tudíž dost trapný aby hodnotil i ty největší loosery. A třebas taková Dannii Minogue nikdy nevystoupila ze stínu své slavné sestry a tak mi přijde, že si to tímhle kompenzuje. Vyměnit porotce a pak se za ně třeba u takového Owena Campbella nebudu muset stydět.

plakát

A zase jedna Popelka (2008) 

Byla jsem deprimovaná. Proto jsem se dívala na tenhle film. Proč ne, je to výplach. Takže, tenhle film je blbej. Ani taneční čísla nejsou dobrá, ani herci nejsou dobří, říkají pitomé věci a hlavní hezoun je držka. Nejméně hrozná byla Selena Gomez. Btw. po zhlédnutí jsem byla ještě o trochu více deprimovaná.