Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (596)

plakát

96 hodin: Zúčtování (2014) 

Naprosto zbytečné pokračování, které svým způsobem degraduje skvělý původní film.

plakát

Hoši z Brazílie (1978) 

Pepik Mengelů se dá na klonování a stvoří 94 kopií....však víte koho :-) Hoši, to fakt nevymyslíš. Škoda jen závěru, když se ví, že Mengele umřel v klidu s doutníkem u bazénu až v roce 1979.

plakát

Mezi vlky (2011) 

Beznaděj, vlci, divoká příroda, Liam a přesto všechno dohromady, ještě něco chybí, málo, ale chybí.

plakát

Bajkeři (2017) 

Zřejmě se film snaží ukázat puberťákům vyšší hodnoty a směr, než jen "četování" a "jůtobering", jenže jestli jsou to láska k černouškům a sex s fotrovou přítelkyní, asi jsem to blbě pochopil o jaký hodnoty, že jde...A bude hůř.

plakát

96 hodin (2008) 

Krystalicky čistá akce, kde fotr rozmlátí celej chlív únosců a obchodníků s "děvkama", aby vysvobodil dcerku. Nic pro albánce.

plakát

Planeta Česko (2017) 

Nádherné povedené záběry, které nemají na sebe návaznost, omluví jejich kvalita a určitě kus práce co za nimi stojí. Ovšem, že režisér vypráví vlastně sám o sobě, opravdu solidní přírodovědný dokument obsahovat nemá. V porovnání s dokumenty ze zahraničí, snímek působí jako "chudý příbuzný".

plakát

Zulu (1964) 

Africkej masakr po anglicku. Dobívací bitva jak se patří, kde nechybí krkolomné kreace,křečovité škleby a skřeky po zásahu ať kulkou, bajonetem či domorodym klackem ,kdy se občas objeví trochu sytě rudé barvy ,bitva, kde zabít Zula je snadnější než mouchu...a v tom jest právě neopakovatelné kouzlo a romantika postarších filmů.

plakát

Alfa (2018) 

Pro nás pejskaře jistě "srdíčkový" snímek, ovšem pro nás detailisty a rejpaly moderní tvorby, kde i pazourek se digitálně dobrušuje a na "reálnost" se nedbá, je to trochu "sodoma gomora"....i když v celku sympatická.

plakát

Chata na prodej (2018) 

Něco tak poťachtanýho, že se nejde ani zlobit, protože ve výsledku se jedná o docela milou kravinku.

plakát

Svítání Zulů (1979) 

Poctivá filmařina, kde ve velkých bitvách ještě vystupují živí bojovníci a hlavní hrdinové mají charisma.