Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (177)

plakát

Den D (2008) (pořad) 

Poměrně zajímavý a zábavný pořad. Samozřejmě jsem si okamžitě vzpomněl na Mosse a IT Crowd... :)

plakát

Futurama: Milion a jedno chapadlo (2008) (video kompilace) 

První film mě díky vychytávkám s cestováním v čase zaujal, tady se ale absence seriálového humoru projevuje mnohem víc. Samotná zápletka mne příliš nezaujala, spousta miniepizodek a příběhů splácaných dohromady. Nevím, proč se tvůrci vydali cestou 4 filmů, měli pokračovat klasickou seriálovou cestou, která Futuramě slušela. Jako fanda seriálu zůstávám na 3*, celkově ale zklamání. Uvidíme, co třetí film.

plakát

Kopačky (2008) 

Velké a milé překvapení. S klidným srdcem můžu prohlásit, že jde o jednu z nejlepších romanto-komedií, co jsem viděl, která je navíc opravdu vtipná. Příjemná atmosféra, povedené vtípky, pohodový Segel a především Mila Kunis se svým sexy nakřáplým hlasem, nemůžu se jí nabažit a tady byla úžasná... Možná absolutním hodnocením trochu přepaluju, ale nemůžu si pomoct.

plakát

Kriminálka Anděl (2008) (seriál) 

Nuda. Pěkný pokus o přispění do seriálového fondu CSI, bohužel tomu chybí jakýkoli spád, usínám u toho. Chvílemi mi to snad i připomínalo (nevím proč) německý fekalismus Lenssen a spol...

plakát

Mr. GS (2008) (pořad) 

Snaha o imitaci "Uvolněte se, prosím" dopadla přesně tak, jak se od Novy dalo čekat. Suchánek a Genzer již dávno nejsou vtipní a jedna kvalitní hlaška za pořad to bohužel nespraví.

plakát

Nic než pravda (2008) (pořad) odpad!

Omg! Snaha o co největší ponížení člověka, rádobysoda od nesympatickýho plešouna a bučení na povel od publika. Vaše odpověď je...... odpad!

plakát

Sexy kočky z celého světa (2008) (seriál) odpad!

Vypatlané rádoby krásky dělají hloupé věci a pronášejí hloupé řeči. Absolutně mi uniká smysl téhle pitominy...

plakát

Taxík (2008) (pořad) 

Jeden z lepších pořadů v českých televizích, který si na něco velkého nehraje, přesto je svěží, originální a zábavný.

plakát

V odborné péči (2008) (seriál) 

Wow, již po pár dílech musím říct, že jde o velmi velmi kvalitní seriál, neskutečně originální. Jde o pohlcující, téměř hypnotizující záležitost, která donutí člověka přemýšlet nad svým vlastním životem... Gabriel Byrne je frajer, na začátku jsem o jeho obsazení nebyl úplně přesvědčen, ale zcela jsem změnil názor, on je v této úloze geniální. Navíc optimální stopáž, každý díl končí těsně předtím, než by začal nudit. --- Po 1. sérii: Jsem nadšen, opravdu jeden z klenotů dramatické tvorby. Určitě to není seriál pro každého, ale vyplatí se počkat a dát mu šanci. Viděno v originále; přestože mě ke sledování paradoxně navnadil jeden díl viděný na ČT2, dabing opravdu zabíjí velkou část emocí. --- Po 2. sérii: Noví pacienti a nové osudy Paula Westona, kvalita však neklesla ani o píď, velký palec nahoru a těším se na další díly.