Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (1 489)

plakát

Stvořitel (2023) 

Takhle to řeknu, špatný to nebylo. Washington je prostě sympoš a vizuál skvělej. Jen mám pocit, že je to trochu málo. Emočně se mě to vůbec nedotklo, což mě samotného překvapuje, protože tohle je materiál na potoky slz. Nicméně mě to nechalo naprosto chladným. Slušných 3,5*

plakát

Úsměv (2022) 

Tak jo. Při pár scén jsem se zesral. Nemám rád horory a vlastně ani nevím, proč jsem se chtěl koukat. Je to takové hodně znepokojivé. Škoda že to už tady bylo, jen v jiných kulisách a s jinými herci.  Ta hudba k tomu je děsivě skvělá. Škoda toho konce, který je tak nějak více méně jasný poslední půl hodinu.

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Pořád se v tom úplně neorientuju, ale druhá část mě rozhodně bavila víc a vlastně se začínám těšit na tu třetí. Akorát se pořád nemůžu zbavit pocitu, že prostě Villeneuve umí nádherný vizuál, ale příběh se prostě nějak vytrácí. A je to sakra až moc zbytečně natahovaný. Hodina se dala úplně klidně vymazat a nic by se nestalo. Jakoby by byl vlastně příběh úplně navíc - důležitý je jen proto, aby mu to dovolili natočit. Kdyby šel raději točit nějaké zeměpisné dokumenty pro National Geography, to by byla teprve mrda.

plakát

E.T. - Mimozemšťan (1982) 

Tak jsem si doplnil vzdělaní a kouknul jsem se na tuhle 42 let starou klasiku. Ve své době to bylo asi opravdu něco. Mě to teda moc nebavilo a myslíš, že ani moje malé děti tím nenadchnu, ba naopak, vystraším je k smrti. Ale nemůžu hodnotit dnešním okem - musím se stát tím človíčkem z počátku 90. let, který by hltal každou minutu filmu. A ten človíček by chtěl, abych hodnotil za plný počet.

plakát

Divnosvět (2022) 

Nejsem zastáncem propagace homosexuality u dětí a tohle násilné tlačení do dětských filmů a pohádek je mi vyloženě proti srsti.

plakát

Grand Prix (2022) 

Film táhnou Kozub s Hádkem, ale jinak vlastně prázdno a nic.

plakát

Živí mrtví - Série 10 (2019) (série) 

3,5* a to více méně z nostalgie. Už se to dostává někam, kde to vůbec nemělo být.