Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (2 439)

plakát

O Nesytovi (1994) (TV film) 

Špekáč Zounar zde předvádí své vrcholné umění, které dnes úročí v telesračkách. A Linda Ryba? Jako obvykle, čumí a čumí, jako kráva

plakát

Dokonalá bouře (2000) 

Jednou jsem zažil bouřku na Jadranu, na trajektu, a dost mi to stačilo. Tohle bych tedy určitě nedal.

plakát

JFK (1991) 

Velká hollywoodská lež o největším americkém omylu

plakát

Marie Antoinetta (2006) 

Tak tohle je přesně to pojetí historického filmu, které opravdu nemusím. Moderní pojetí režie, debilní punková muzika, která asi měla naznačovat, jak byla nezávislá, debilně hrající Dunst, scénář na prd - francouzská královna zdrhne na mejdan a vrátí se v 5 ráno jakoby nic?. A to jediné, co je n a tom všem zajímavé, tedy poprava, tam alibisticky nebylo. Zbytečný film

plakát

Amerika hledá topmodelku (2003) (pořad) odpad!

Krávy, píčy, slepice a úplně vymaštěný doroty, nějaká ta, jako prdel Věry Bílý hnusná negryně se sebevědomím Pamely Anderson, pár pseudo zasloužilých modelín a nějaká afektovaná negerská buzna, která si nechá říkat slečna. To je k obsazení. A děj? Oh my God, jakýpak děj, když jde o americkou soutěž modelek?

plakát

X-Men (2000) 

Jednu hvězdu za triky si to zaslouží, ale to je vše. Jinak ovšem je to kravina jako Brno. I když v porovnání s takovým Válečným koněm je to veledílo.

plakát

Válečný kůň (2011) odpad!

Uff, očistec v podobě veledíla Pišty Špílberga, který už zřejmě ztratil i poslední špetku zdravého rozumu a soudnosti, pokud tedy kdy nějaké měl, byl skutečně nesnesitelný. V jednu chvíli jsem myslel, že chytrý koník začne hrát na banjo a zpívat nějakou jidiš romanci na téma nespravedlivého osudu mladých vojáků na západní frontě, ale Pišta, inspirován zřejmě úspěchem svého masakrálního pojetí vylodění v Ryanovi, si raději zahrál na krvavého Mela a švihnul si další krvavou scénu, tentokrát mezi krátery. A pasáž s ostnatými dráty a šíleným koňem? Zachránila mě. Musel jsem to přetočit dopředu, protože takovou sračku jsem fakt nezvládl. Pak se mi ztratily titulky a při jejich hledání jsem najednou byl na konci u happyendu. Díky, Pišto, za sračku roku, ale raději už táhni do prdele i se svou nenávistí k Německu

plakát

Občanské judo (1994) (pořad) 

Debilita s tragickou nánou v čele a ojetým transportérem v řiti. Ano, pár nešťastných krav, kterým třeba někdo poslal omylem nějakou složenku, zachránili, ale jinak je jejich přínos společnosti zhruba stejný, jako přínos zánětu středního ucha.

plakát

Na vlastní oči (1994) (pořad) 

Určitě nepatřím mezi fanoušky Bradka Demižóna a jeho práce. Určitě nepatřím ani mezi ty, kteří si myslí, že investigativní novináři jsou nějakou elitou v tom žurnalistickém hnoji, nebo, jak pravil Miloš, žumpě. Podle mě to jsou vesměs kreténi, kteří se neliší od bulvárních štváčů a paparazzi, co klidně strčí hlavu do kanálu, aby odhalili senzační složení vašeho hovna. Po odstupu si myslím, že jediný z nich, který byl alespoň zábavný, byl Standa Trotl a jeho nacističtí důchodci v Německu, případně jeho duchové a přízraky. To aspoň byla sranda.

plakát

Vrchní, prchni! (1980) 

Nelehký je život knihkupcův, o tom vím své, ale má svá kouzla a výhody, jak patrno z filmu. A že se chytrý knihkupec obohacuje na úkor chamtivých pinglů? Proč ne?