Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (2 439)

plakát

Tanec v temnotách (2000) 

V kontextu dosavadní tvorby velkého šprýmaře šlo o ojedinělý experiment. který určitě nezklamal. Když odmyslím pitomosti s českým původem, není tam nic, co skřípe. Příběh je tradičně velmi silný, výkony herců skvělé, dokonce ani ty zpěvy neruší. Super kousek

plakát

Hezké vesnice hezky hoří (1996) 

Válka v Jugoslávii je pro mě osobní věc, protože jsem byl opravdu blízko. Tak blízko, že rozdíl mezi živý a mrtvý byl jako mezi desítkou a dvanáctkou. Od té doby nemám rád Srbíny a muslimány, protože jsem viděl, co udělali.

plakát

Cvoci v akci (2007) (pořad) odpad!

Myslím, že tento pořad krásně dělí diváky na lidi a ty ostatní

plakát

Pro hrst dolarů (1964) 

Další ze zlatého fondu westernových drsností

plakát

Čtyři lvi (2010) 

Sami sebe obelháváme tím, že všichni ti Omarové, Karímové, Usrámové a jiné kreatury, kteří touží po zničení euroamerické křesťanské civilizace, po svaté válce džihhádu, po zabití mužů, znásilnění žen a upečení dětí, všichni ti smradlaví Ábůové a Mohamrdové, kteří se jen třesou, aby mohli hodit do metra bombu, nebo nejlépe tam napochodovat sami, s bombou v prdeli a rozmlátit to tam na maděru, všichni tihle hajzlové krvelační, jsou ve skutečnosti nesvéprávní idioti, kteří se nakonec zahubí sami. Ale to je omyl, bohužel, to je omyl. Za pár let, až budeme své ženy vídat jen v zatemnělých ložnicích a z rádia bude vřískat muezzín, pak se budete navzájem ptát, jak je to možné? Vždyť ten milý snědý kluk ze sousedství, co nám teď řídí život, byl tak tichý a milý a tak roztomile žvatlal... v Německu si taky spousta lidí říkalo, že ten malý křikloun nemá šanci něco dokázat, vždyť jsou národ Goetha a Schillera....:-) Myslím, že je na čase začít vracet, co dostáváme. Nakonec i musulmanský pseudozákon šaría mluví o spravedlivé odplatě oko za oko a zub za zub. Takže za každou useklou hlavu rukojmího bych vymasil nějakou bubáckou vesnici, za každou bombici v Evropě jeden plný náklad do Arábie, atp. Ono by je to rebelanství rychle přešlo, čmoudy smradlavý!

plakát

Kajínek (2010) 

Chvíli jsem přemýšlel i nad odpadem, ale jen z úcty k poslední roli Vladimíra Dlouhého jsem dal pietní hvězdu. Jinak je to totiž totální sračka.

plakát

Wall Street (1987) 

ANi člověk nemusí mít osobní zkušenost s tím peklem, aby se dobře bavil, ale je to lepší. Oliver s MD a malým Kájou vyšvihli parádní kousek přesně toho druhu thriller krimi, které opravdu můžu. Super

plakát

Baron Prášil (1961) 

Od dětství oblíbený kousek, který byl jedním z hlavních původců mé lásky k fantasy a sci-fi. Miloš Kopecký ve své nejlepší roli, vlastně vedle Hogo Fogo nejlepší.