Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (9)

plakát

Kluci to taky chtěj... a pořád! (2002) odpad!

ovlivněn věkem, kdy jsem tento film zhlédl (i když si nemyslím, že jindy by to bylo jiné) nemůžu jinak..kde nic není, ani smrt nebere..0%.

plakát

Sám doma 3 (1997) 

upřímně..občas jsem se nefalšovaně zasmál..:D

plakát

Power Rangers: Film (1995) 

I já jsem býval dítě a tohle byla modla..už jenom z tohoto důvodu nemůžu jinak než rovných 50%. Ale jedno je jisté..od svých 10ti let jsem to neviděl, momentálně na to nekoukám a už nikdy to snad neuvidím..:)

plakát

Nekonečný příběh 3 (1994) odpad!

každý jednou byl dítě a měl své sny..takovéto třetí pokračování to ale určitě nebylo..BRAK!!!

plakát

Panic je nanic (2006) odpad!

kdyby aspoň jedna z těch 4 byla pěkná a nebo kdyby alespoň totálně dřevěnou Vaňkovou svlékly, tak možná vznik tohoto filmu pochopím..ale nestalo se ani jedno a proto 5%. Proč? Kvůli reklamě na SEMTEX, který je dobrý s vodkou..:)

plakát

Playgirls II (1995) odpad!

a má to vůbec smysl...

plakát

Neuvěřitelný Hulk (2008) 

Když jsem kdysi dávno viděl prvního Hulka, byl to první film, u kterého jsem litoval peněz, které mě stál lístek na něj. Z toho důvodu jsem k novému počinu zeleného monstra přistupoval částečně skepticky, ale také jsem věděl, že horší už to být nemůže a tím jsem se řídil. Osobně musím říct, že i ta určitá dávka skepse a nízké očekávání nakonec pomohlo. Film sice není "bůh ví čím", jednodušše napsaný scénář stylem velká zelená příšerka se skrývá, po roce a půl najednou udělá chybu, zlý panové ji najdou, ale ona uteče a vrátí se do USA, kam už nikdy nechtěla, aby se mohla svého prokletí zbavit, když se o to ale pokusí, tak je mezitím vytvořena hnědá příšerka a zelená příšerka musí porazit hnědou příšerku, aby zachránila svět..což se jí nakonec povede, ale následně stejně opět uteče a naučí se ovládat své prokletí..navzdory tomuto však musím také přiznat, že efekty jsou zase o krok dále, příšerka už nevypadá tak zeleně a tak kresleně jako ta od Ang Leeho a souboj hlavních monster taky nebyl z nejhorších..:) Původně mělo být hodnocení 2*, ale vzhledem k jedné hvězdě předchozího zelenáče, vzhledem k fantastické první scéně (záběr na brazilské slumy byl opravdu úchvatný) a vzhledem k Nortonovi jsem dal nakonec 3 kousky a rovných 60%.

plakát

Wanted (2008) 

Když jsem se asi před rokem dostal k tomu, abych konečně měl možnost vidět Bekmambetovovu Denní a Noční hlídku, byl jsem mírně na rozpacích, ale vzhledem na možnosti, rozpočet a zasazení vesměs do ulic Moskvy jsem uznal, že více z toho ani dostat nešlo a proto jsem se nesmírně těšil na jeho první holywoodský počin. První trailer mě naprosto dostal a tak už zbývalo jenom počkat si na film. A tady musím uznat, že Bekmambetov nezklamal. ANI TROCHU. Přímá úměrnost mezi více peněz = více akce se projevila a proto se dá říct, že od první minuty jsem sledoval akční podívanou, která dle mého názoru do této chvíle neměla obdoby. Ano člověk v určitých momentech musel vypnout to, čemu se říká mozek, odprostit se od realitě nahony vzdálených věcí, ale o tom letní blockbustery přece jsou a filmy Timura také. Za vychrtlou Angelinu jsem původně plánoval dát jenom 4*, ale závěrečná scéna, kdy James proskočí oknem mě dostala natolik, že 90% a 5* bylo jasné rozhodnutí.

plakát

Hank a Mike (2008) 

Po přečtení si pár ohlasů k filmu a naplňen určitým procentem očekávání jsem se vydal do kina na pro mě asi největší zklamání letošního roku. Nebýt toho, že kina neopouštím už z principu, že každý film se musí vidět celý, tak tento film raději ani nehodnotím. Asi jsem na kanadský humor ještě nevyzrál, ale až na pár světlých momentů je to děs a bída..streroidmi nadopovaný velikonoční zajíček, používající slovo RETARDED jak na běžícím páse, malý trpaslík jako další zajíček nebo fekálie stříkající z hadice na hlavní hrdiny mi opravdu k smíchu už dávno nestačí. Myšlenky typu placená sebevražda, zlaté vejce za nejlepšího zajíčka roku a tak dále sice jsou světlé okamžiky filmu, ale nestačí to..ani zdaleka..tento film potenciál určitě měl..velikonoce, 2 rozdílní kamarádi..ale zůstal trestuhodně nevyužit. V porovnání s podobně raženým snímkem Santa je úchyl! u mě prohrál na plné čáře..a od odpadu jej zachránilo jenom to, že občas jsem se usmál a hudba byla dobrá - 20%.