Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (144)

plakát

Smrtonosná past 4.0 (2007) 

Moje první setknání s touto filmovou sérií a musím říct, že jsem byla mile překvapena.. Je to akční, zábané a o vtipné chvilky není nouze...Prostě ideální odopičnková podívaná na páteční podvečer po namáhavém týdnu :)

plakát

Doktorka z Dixie (2011) (seriál) 

I díky doktorce Zoe Hart nebyla má nemoc tak hrozná :) Skvělý, svižný seriál, kerý mi připomíná svou nadsázkou nepřekonatelné gilmorky.

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Nolan je mým oblíbencem zejména proto, že ty filmy mají vždycky hloubku, o které se dá přemýšlet ještě tři dny po zhlédnutí... A to je přesně to, co u filmů vyhledávám :)

plakát

Wasabi (2001) 

Proč jen se to jmenuje Wasabi.? :)

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Co mi přišlo až přespříliš byly Legolasovi kreace co se jeho boje schopnosti týče, spíš se mi zdálo, že se tím film snám shazoval... Na pozitivní notu - stopáž nebyla nesnesitelná, příběh pěkně plynul a ani té bitvy samotné nebylo až zas tak mnoho... Z celé trilogie za mě nejleší první díl, ale to už je na vkusu každého...

plakát

2 $ocky (2011) (seriál) 

Vtipné, hravé... Už jsem se dlouho tak nezasmála už žádného seriálů... Postavy jsou občas trošku přehnané, ale na druhou stranu i díky tomu a taky díky takovému kontrastu mezi dvěma hlavními hrdinkami má seriál takový spád...

plakát

Zkurvená noc (2003) 

Kousky mozaiky, které do sebe postupem času zapadají... Celkem pár zábavných momentů vystřídaných napětím...

plakát

Interstellar (2014) 

Postupně gradovaný příběh, který dokáže vtáhnout a svou intenzitou přinutí diváka nevnímat nic jiného... Zachránit svět zase z trošku jiného hlediska než je tomu obvyklé... Stejně tak i myšlenka toho, že inženýři už nejsou potřeba, ale svět potřebuje farmáře... V dnešním hektickém světě nění na škodu se někdy zastavit a utrhnout si na poli kukuřici :)

plakát

Marley a já (2008) 

Asi proto, že nejsem psí... ale kočičí :)