Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (1 167)

plakát

Tělo (2007) (amatérský film) 

Zajímavý pohled na zraněnou dívku, která zoufale hledá pomoc a té se jí nedostává. Mrazivý příběh, který by se dokonce mohl i stát. A navíc se odehrává na tom samém sídlišti, kde stojí Casa Carnivora, že by to nějak souviselo?

plakát

Cyborg Cheerleader: Fuckdown in Hockey Mask Camp (2007) (amatérský film) 

Amatérským filmům dávám 5*, tomuto filmu je dát ale fakt nemůžu. Předpokládám, že film byl záměrně natočen, aby hlášky z filmu mohly kolovat jako fórky v hospodách, ale možná ani to nevyšlo.

plakát

Casa Carnivora (2010) (amatérský film) 

Originální nápad na minimalistický horůrek za minimální náklady, který staví na představivosti diváka.

plakát

Ženy v pokušení (2010) 

Nejprve jsem se toho bála, protože mi film vychválily kámošky - to bude nějaká stupidní romanťárna, pomyslela jsem si. A ono to bylo vcelku pěkné. Sympatické postavy, úžasný příběh a milý humor i drama. Prostě na mě ten film úžasně zapůsobil a nabil mě jakýmsi ženským optimismem.

plakát

Asterix v Británii (1986) 

Filmy s Aterixem jsou super a jsem ráda, že mezi diváky stále ještě bodují klasicky animované filmy.

plakát

Ducháček to zařídí (1938) 

Přednosta stanice a Ducháček - to jsou filmy, které jsem jako malá nechápala a teď nechápu, jak jsem je mohla nechápat :) Skvělá legrace, milý film a úžasné herecké výkony.

plakát

Mach a Šebestová k tabuli! (1985) 

Všechny díly v jednom. Příliš mnoho Petra Nárožného najednou, příliš mnoho mé neoblíbené animace najednou. Však ty Večerníčky mají své kouzlo, když je jeden díl jen jednou denně.

plakát

Tři oříšky pro Popelku (1973) 

Krásný film, úžasná hudba, skvělé herecké výkony... Když slyším "Popelka", napadne mě okamžitě tato verze zpracování. Bohužel jej mám spojený s Vánoci a už jsem to viděla snad stokrát a on se i nejlepší film posté okouká.

plakát

Moderní doba (1936) 

Chaplin je génius, to všichni vědí. Moderní doba je reakcí na vývoj společnosti a myšlení lidí. On věděl, jak uhodit hřebíček na hlavičku a zároveň to obalit humorem, aby to lidi zbaštili.

plakát

My Fair Lady (1964) 

To už musí být fakt pecka, abych dala muzikálu lepší hodnocení. Tohle je klasika a bohužel také muzikál. Tak nic, no. Nelíbí.