Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Recenze (4 849)

plakát

Přes prsty (2019) 

No já teda jako ne, že bych byl nějaký moderní korektní agitátor, ale Langoš je tam naistalovaný jako totální sexistické prasátko, které tam tak nějak manipuluje přiblblé pipinky, které tak nějak všechny roztahují nožky na počkání. Volejbal je tam jen jako taková stafáž pro jednoduchý plytký vztahový příběh. Celé je to hrozně nepřirozené, pubertální a zkratkovité. PS: Ten Langošův projev v restauraci...až mi bylo stydno. 22%.

plakát

Kolskaja sverchglubokaja (2020) 

Ono vždycky, když člověk leze někde hluboko má to něco do sebe. Má to takové zvláštní atmosférické momenty a na závěr je tam taková dlouhá expozice, kde to vyloženě sází na depresivní (pekelný) běs, který má vyjít na povrch. Něco si to bere se západních žánrových vzorů, něco je speficicky ruské...stojí to za pokus. 66%.

plakát

Zelená míle (1999) 

Čím starší, tím lepší...zraje to jako víno. Pro někoho je ta poslední míle tak dlouhá...96%.

plakát

Lepší už to nebude (1997) 

Taková konverzačka ve vypulírovaném USA stylu, kde se chytře pracuje s emocemi. 73%.

plakát

Hodinářův učeň (2019) 

Silnější v jednotlivých momentech a napsáno (včetně závěru) je to také dobře. Stylem více hloubavější...58%.

plakát

O vánoční hvězdě (2020) (TV film) 

Určitá kopírka Anděla páně je tam cítit, ale to samo o sobě nevadí. Sokol i Geislerová byli ok. Takový solidní poklidný průměr, lepší než jiné uřvané pohádky. 60%.

plakát

Nebojsa (1988) 

Slušná pohádka, kde je snaha i o určité tajemno a napětí. Ondřej Vetchý v ploché uřvané roli, kde nebylo moc prostoru nějak vyniknout. 67%.

plakát

Nesmrtelná teta (1993) 

Štěstí - skvělá a krásná L. Šafránková...73%.

plakát

Tenet (2020) 

Nolanův Návrat do budoucnosti v komplikovanější a uživatelský nepříjemnější formě, než je Zemeckisova triologie. Řemeslo je to je jak jinak skvělé. Formální režijní postupy viděné třeba v Temném rytíři nebo Inception zde opět ožívají a někdy jsou vyloženě opsané, což je rozhodně dobře. K samotnému Tenetu...vidět to je potřeba několikrát a člověk se do toho musí chtít taky vyloženě ponořit. Mě to bavilo spíše v dílčích věcech a spíše v první polovině. Záporák kvalitní, na ženskou postavu se tam kladl, až příliš velký důraz. Mohlo to být více % a možná ještě jednou bude...budoucnost může změnit minulost. 78%.

plakát

Angelika a sultán (1968) 

Překvapivě si to pořád drží své osobité kouzlo, i když zub času hlodá. Postava pobočníka sultána je krásná a tklivá...73%.