Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (200)

plakát

Star Trek (2009) 

Zábavná americká limonáda.

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Film nápadně připomíná Velkou rybu a při sledování jsem se nemohla ubránit dojmu, že to už tu opravdu jednou bylo...a ke konci je to trochu únavné a nudné..

plakát

Úhel pohledu (2008) 

Další variace na záchranu amerického prezidenta má slušně našlápnuto, ale postupně napětí opadá. Některé "úhly pohledu" jsou naprosto nadbytečné a někteří herci (Quaid, Hurt) by za svůj výkon zasloužily alespoň nominaci na Zlatou malinu.

plakát

Paříž (2008) 

Příběh se od začátku vleče pomalým a nudným tempem.

plakát

Náš vůdce (2008) 

Německé filmy se v poslední době vyžívají v koncích, kdy všechno a všichni dopadnou špatně...a vůbec je nezajímá, že to nemá svou logiku. A diváci to baští...

plakát

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008) 

Hodně velké zklamání...nepříliš záživný děj mě po až příliš nadupané dvojce otrávil a herecké výkony některých nových tváří k mému znechucení jen přidaly. Maria Bellová prostě není Rachel Weiszová, Luke Ford je nechutně spratkoidní (což byla jeho postava i v Mumii 2, ale tehdy ji hrál roztomilý klučina) a Isabella Leongová je poněkud afektovaná a své "matce" Michelle Yeohové nesahá ani po kotníky. Zbylý herecký ansámbl se snaží, ale film nezachrání.