Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi

Recenze (312)

plakát

Sauna (2008) 

Z jednoho úhlu pohledu jde o finskou atmosferickou bombu, z které číší smysl pro malé detaily a s perfekcionistickým přístupem je podaná každá scéna. Bohužel, z druhého pohledu příběhově nedokáže Sauna vůbec strhnout a diváka obchází velkým obloukem. Nebojím se napsat, že nejden horrorový fanoušek se v zamlžených bažinách ztratil s hlavními představiteli...Velká škoda, druhá projekce je nutností.

plakát

Soudný den (2008) 

28 dní poté+Šílený max 2+Útěk z New Yorku+Vetřelci+T2 = jen ** (jaká škoda)

plakát

Temný rytíř (2008) 

Nejlepší film roku, nejlepší film s batmanem, nejlepší film Christophera Nolana, nejlepší výkon Heath Ledgera. Kdybych mohl dát ještě vyšší hodnocení, dám. PS: Po shlednutí Gran Torina, nemůžu jinak než pasovat Temného rytíře až jako druhý nejlepší film za rok 2008.

plakát

Crows Zero (2007) 

Další Miikeho šílenost podpořená výborným audio-vizuálním zpracováním, která i přes děravý příběh a šílený střih drží pohromadě. A to hlavně díky režisérově umu a jeho nápadům, které mě vždy dokáží překvapit. Jen tak dál Miike.

plakát

Divoši (2007) 

Velice smutný a depresivní film, který mě ale dokázal svým krásným koncem zahřát na srdci.

plakát

Ex Drummer (2007) 

Šílené, bizardní, úchylné, ujeté? Ano, ale hlavně černohumorně zvrhlé!! Něco takového se často nevídá!!! Totální výmaz hlavy, u kterého jsem nevěřícně kroutil hlavou a hltal další záběr. Hudební doprovod sjíždím do teď a pozice nejšílenějšího filmu, co jsem kdy viděl, je neotřesitelně obsazena.

plakát

Jmenuji se Bruce (2007) 

Dobrý nápad utopený v tuně trapných vtipů. Aspoň, že Ted dostal, co si zaslouží a hned 2 krát :-).

plakát

Clerks 2: Muži za pultem (2006) 

Tak tohle byla važně pecka!! Už dlouho jsem se takhle nezasmál. Po celkem "nudném" konverzačním prvním dílu nám přichystal Kevin Smith tohle. Druhý díl je jasně lepší ve všech směrech ať už dějem, hudebním doprovodem nebo již zmiňovanými konverzačními tématy + extra bonus v podobě krásné Rosario Dawson.

plakát

Černé Vánoce (2006) 

Tenhle film má jeden vážný problém, a sice že jde o remake nedostižných Black Christmas z roku 1974. Pokud se divák znalý originálu od toho odprostí a nechá se bavit solidním slasher kousekem může to fungovat. Pokud ne nech si od mého hodnocení odečte 2*. Já jsem se bavil i přes velkých obdiv a úctu k originálu...

plakát

Noc oživlých mrtvol 3D (2006) odpad!

Velké zneuctění kultovní klasiky příšernou fušeřinou. Tohle si Romero nezasloužil...