Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (928)

plakát

Honey (2003) 

Naivní pohádka, která nabízí lehký a hodně okleštěný, ale stále zajímavý pohled do světa hiphopové videoklipové branže. A Jessica Alba je sexy, takže je na co se koukat. Prvoplánové, ale nepitomé.

plakát

Souboj cti (1996) 

K smíchu. Od close-upů na prkenného Van Damma až po přehlídku kostýmních bojových tanců v "ringu".

plakát

Princ a Večernice (1978) 

Jedna z mých nejoblíbenějších pohádek s opravdu děsivým záporákem a hlavním hrdinou, který potřebuje nejen švagry, ale taky pořádně držet palce. Vše stojí především na skvělém Brzobohatém a roztomilé Šafránkové.

plakát

Virginia (2010) 

Atmosférou film připomene výlet do domu z písku a mlhy, včetně skvělé Jennifer Connelly. Celkový dojem je ale slabší, protože film obsahuje hluchá místa a scénář obsahuje až příliš prvků jen na efekt.

plakát

Hřiště snů (1989) 

Silný příběh stojící na pohádkovém scénáři, kterému je třeba především uvěřit. Pak vás dokáže vtáhnout dovnitř, kde mrknete na nadhazovače, ukradnete pár met a odpálíte pár homerunů. A přitom to vlastně ani není o baseballu... Tři a půl.

plakát

Firewall (2006) 

Příjemně ubíhající žánrovka, která si jen vybrala téma, kterému dneska většina diváků rozumí, a proto je snadné najít chyby a díry ve scénáři. Ale nejdůležitější je napětí, tempo vyprávění a zábava a v této rovině lze druhé půlce vyčítat jen máloco. Prostě přesně to, co si představíte pod popisem napínavý thriller s Fordem v hlavní roli.

plakát

Jak vytrhnout velrybě stoličku (1977) (TV film) 

Syn hledá otce, otec hledá syna, žena s dítětem hledá muže. Zdánlivě rutinní rovnici se Poledňákové povedlo vyčíslit tak smyslným způsobem, že byste lepší českou rodinnou romanťárnu hledali jen těžko.

plakát

Malá monstra (1989) 

Krotitelé duchů pro prvňáčky, "jen" chybí humor a nadsázka.

plakát

Ten Největší (2007) 

Zpočátku na Schneidera typicky dementní parodie, která se po trapné první třetině naštěstí promění v průměrně zábavnou a průměrně urážlivou komedii se skromným počtem povedených fórků.

plakát

S tebou mě baví svět (1982) 

Klasika, který potěší nejen na plátně, ale inspiruje k podobným skopičinám i v reálném životě.