Reklama

Reklama

Virginia

  • USA What's Wrong with Virginia (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Film sa odohráva v malom mestečku. Mentálne nestála Virginia má už dve desaťročia pomer s miestnym šerifom Dickom Tiptonom. Jej syn Emmett (Harrison Gilbertson) sa správa ako jej ochranca. Počas Emmetovho pátrania po pravde ohľadom identity jeho otca si začne vzťah s Tiptonovou dcérou Jessie. (nessbeal)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Virginia byla jedním z mých dlohodobě nejočekávanějších snímků. Jakbytaké ne, psychologické drama patří mezi mé nejoblíbenější filmové žánry a při pohledu na herecké obsazení jsem nepochyboval o strhující podívané. V hlavní roli jedna z mých dvorních hereckých dam Jennifer Connelly dále Ed Harris a mladá talentovaná kráska a hvězda budoucnosti Emma Roberts. Jenže to co se strhlo po úvodních titulcích nelze nazvat jinak než studenou sprchou... nálož samoúčelných, rádobyšokujících scén (rakovinou stižená psychotička v masce opičáka oděná do šatů s vycpaným břichem se s bouchačkou v ruce vydá do banky "opatřit" nějaké love??), nechutných dialogů a sebeztrapňujích her. osobností. Význam tohoto snímku nechci a nehodlám pochopit. Nevím jestli tento film chtěl poukázat na zvrácenost mormonské společnosti, ale přežít tuhle hrůzu do závěrečných titulků chce odvahu. Ještě jedno podobné drama a začnu věřit, že Američané jsou národem pošahanců. A Jenny na blond je neskutečně odpudivá, prosím víckrát už mi tohle nedělej. Procenty nehodnotitelné. ()

JannieMc 

všechny recenze uživatele

Hola Gyus! =´) Chci napsat toto - na film mě nalákala Jennifer...to, co jsem dostala bylo mnohé: Jennifer, Ed, jiný život, barvy, opice se zbraní v ruce, láska, útěk, ale ne tak docela, pravda, vtip a bolest...a pak jsem doposlouchala a jak píše larelay: zírala jsem do blba a vstřebávala emoce.... - Bylo to šílené! A tak DOBRÉ!!! - tak šílené, že běžím od tama, ale stejně se k tomu vrácím! - a tak dobré: no, Jennifer! =´) "..Vy jste přišel sám?" "vy jste nás chtěla oba?" "Ne, to je jedno - kdo mě vyslechne, postačí..." ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Velkou náhodou jsem narazila na tenhle snímek... Zase jsem byla plna očekávání díky producentovi Gus Van Santovi, ale opět to byla celkem nuda. Hlavním bodem celého filmu byla prazvláštní žena jménem Virginia, kterou jsem ale do této doby bohužel nepochopila...Záchrana byla Emma Roberts a více než ach jo ze mě o tomto snímku nevypadne.... ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na Emmu ROberts a kontroverzní příběh. Emma neměla tolik prostoru jako ve svých pozdějších rolích a s kontroverzí to nebylo nijak horké. Zato mě dostala Jennifer Connelly a její osobité ztvárnění lehce duševně nemocné. Blond vlasy ji změnily a omladily, až jsem ji nepoznal. Kvůli ní stojí za to snímek vidět. Jinak je film průměrný, téma zajímavé, ale šlo zpracovat i líp. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 6 | hudba 5 | humor 1 | akce 1 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak hrozne iracionálne, stupídne a trápne, že sa to dá len ťažko prekúsnuť. Aj napriek tomu, že tu hrali moji obľúbení herci, celé mi to prišlo ako z inej planéty, alebo ako vtip. Aspoň že keď sa nad tým človek s odstupom času zamyslí, tak sa na niektorých situáciách dokáže zasmiať. Napríklad tá opica v banke.... A vôbec, ten záver mi prišiel, ako by ho vymyslelo naivné dieťa. Takí hlúpi snáď mormóni nie sú, alebo hádam aj hej? Nie je náhodou autor scenára mormón? Podpriemer. 40/100 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Ed Harris (Richard) a Amy Madigan (Roseanna) netvoria manželský pár len vo filme, ale aj v reálnom živote. (eldina)
  • Aj keď bol film natočený v roku 2010, do kín sa dostal až v máji 2012. (martin1m2)

Reklama

Reklama