Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Párování

Párování (2000)

"Giggle loop" - anebo je to "stack"? Pro mne jeden z nejzábavnějších seriálů vůbec, ale chce to originál! I v trochu slabší poslední sezóně jsou špičkové episody, např. ta s telefonováním. Srovnávat to s Přáteli nebo SatC? Těžko. "This is not, I repeat, *not* an American sitcom! "

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Komentář píšu po kompletní 4. sezóně. Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů a to nejen proto, že jsem taky "geek". Chuck Lore a Bill prady se zase vytáhli. První dvě sezóny byly asi nejsilnější, potom kvalita jednotlivých episod začala více kolísat a z episodického sitcomu se tak trochu stává série. Ale to nám nevadí, my to sledujeme popořadě, že? Celá pětice hlavních hrdinů je dobrá, trochu nad ostatními exceluje Jim Parsons coby Sheldon. Doporučuju! [originál>>dabing, dab. jsem viděl jen 1 episodu - fuj]

Dharma & Greg

Dharma & Greg (1997)

Tak tady pro mne Chuck Lorre a Bill Prady poprvé zabodovali. Sitcom založený na tak jednoduché (neoriginální) myšlence = sociálním kontrastu, a co z toho dokázali vyždímat. Ždímali teda dost sezón, ta poslední, pátá, už byla slabší. Kouzelná Jenna Elfman se tu poprvé ukázala ve významné roli, od té doby ji začali obsazovat i do "leads". Kdykoli se můžu podívat celkem na jakoukoli episodu a potěší mě to. A poprvé jsem tu viděl psa, který má vlastního psa. Co chtít víc?

Studio 60

Studio 60 (2006)

Pro mne jeden z nejlepších seriálů vůbec (jak příznačné, že byl useknut po 22 episodách). Brilantní konverzační show ("Walk and talk"), kde se spojuje nadprůměrně dobrý scénář s vynikajícími výkony herců. Musím se přiznat, že pro některé jsem měl slabost už dříve (Matthew Perry, Sarah Poulson), ale nakonec musím ocenit všechny hlavní role. Nic není černobílé a vývoj postav je další ze skvělých věcí v tomto seriálu. Zákulisí vzniku týdenní "live comedy show" je velice zajímavé a uvědomíte si, jak může být těžké vyhovět všem (majitelé TV kanálu, inzerenti, diváci, ..) a přitom zůstat vtipní.. You kept that from me? -- When you're high, you keep it from everyone. -- Not me. Never me. I'm the one person.