Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (288)

plakát

Hardcore Henry (2015) 

To, co se nepovedlo v Doomovi, tady Ilja naplno vynahrazuje a s noblesou nasazuje celýmu Hollywoodu parohy! Brilantní, jedinečné, vtipné, Gore a bezprecedentní !!! P.S. Kolik tváří ještě může mít Sharlto Copley??!

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Nejlepší válečný film od dob Tenké červené linie! Kinobomba hned v úvodu roku 2014!

plakát

Zmizení (2013) 

Po dlouhé době píšu koment k filmu, jelikož s dojmy z tohoto filmu se nejde dál nepodělit! Atmosféra filmu dokonalá, - hnusný počasí, typičtí američtí burani - což zcela podtrhuje depkařskou náladu filmu. Scénář výborný, ve finále celkem pokulhává, ale na hodnocení to ani za mák neubírá! Ovšem po herecké stránce je to opravdový koncert, a né nadarmo se o filmu mluví jako o černém koni Oscarů ! Nelze určit kdo z hlavní dvojice lépe zahrál, každopádně výkony byly uvěřitelné a vedlejší role se také nemusí za nic stydět! Dlouho se mi nestalo, aby mi film vrtal hlavou celou noc a celý následující den. Snad jen naposledy s 8mm s N. Cageem! Díky za zážitek!

plakát

Zátah: Vykoupení (2011) 

Tak jako pardón ale hollywood si může jít utřít nudli u nosu a mlíko z brady! Vypnout mozek a kochat se nádhernými bojovými akcemi. Kdo v tom začne hledat něco složitějšího je vůl a měl by zůstat třeba u Titanicu, protože ten třeba kurva je k ZAMYŠLENÍ NE??!! Prostě tomuhle se říká akční film!

plakát

Nedotknutelní (2011) 

...aneb jak natočit perfektní komedii o né zrovna příjemným námětu péče o paraplegika, aniž by kdokoliv tlačil na city a snažil se vás ke konci filmu rozbrečet nějakým dojemným rozuzlením. Tenhle film na to prostě sere! Ze smutné životní situace dokázal udělat zábavnou podívanou.Škatulku drama bych tam vůbec nezahrnoval... Bavil jsem se od začátku do konce! Frantící zase jednou natřeli prdel amíkům..

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Komedie roku 2012 ! Jimův táta se Stifflmisterem předvádí ovšem nejlepší výkon..Do toho sekunduje jeden velkej pták skřipnutej za průhlednou pokličkou! Chci další díl...

plakát

Warrior (2011) 

Leckdy ukápne slza dojetí! A to se jen tak nestává!

plakát

The Veteran (2011) 

Špionážní veledílo z britské produkce. Jinak se tento film nedá nazvat. Jedná se totiž o čistou filmařskou práci s výborným hereckým výkonem. Toby Kebbell válí coby válečný veterán uchycující se v jedné velké špionážní síti hledajíc teroristické buňky v Londýně. Do toho mix typického ,,dirty" prostředí ovládaného pouličními gangy. Film se vleče, je možné, že kdekdo se bude nudit,ale opravdu stojí za to dokoukat do konce, přímo do strategicky dokonalé přestřelky, kdy Millerovi věříte každý jeho pohyb po ,,bojišti". Pro milovníky britského naturalismu a tvrdého žánru lahůdka!

plakát

Sucker Punch (2011) 

I přes naprosto otřesný zážitek v Palace cinemas, kdy kvalita se rovnala TS xVidu a někde od plátna hrál MONO zvuk ( a to prosím v nejmodernějším plně digitalizovaném kinu v čr v Liberci) musím konstatovat, že u mě se jedná o FILM ROKU! Komentář poupravím až se na to v klidu kouknu u mě doma ve Full HD a ze zesilovače budou lítat šroubky...:))