Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (139)

plakát

Harry Potter a Ohnivý pohár (2005) 

Čtvrtý díl úspěšného fantasy filmu přišel s opravdu dobrým příběhem a akcí plných napětí. Tento díl točil opět jiný režisér, než jsme zvyklí, ale myslím si, že je to příjemná změna. Ale to se dalo čekat, viděl jsem všechny díly a nechápu, proč by tenhle neměl být jeden z dalších oblíbených filmů.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Ani nevíte, jak je to úžasné, pořádně prožívat každý kousek filmu. Zpátky ve Středozemi! Skřeti, elfové, trpaslíci je to nádhera co zase Peter ztvárnil. Máme tu opět všechno co známe. Freeman opět nezklamal, vlastně nikdo nezklamal, všichni byli skvělí! Nádherná krajina Nového Zélandu a do toho hudba Howarda Shore, byla jedna z nejlepších kombinací... Vůbec mi nepřipadalo, že bychom jsme zaznamenali nějaké přebytečné scény. Čas byl akorát a žádné nudné pasáže ani nepostřehnete. Těším se na další pokračování, pouze doufám, že Peter pro nás nevyčerpal všechno co měl a doufám, že má ještě nějaký překvapení v rukávu.

plakát

Hooligans (2005) 

Hodně emotivní děj, zasazený do dvou rozdílných gangů, kde se ctí reputace a hrdost. Na jedné straně násilí a rasismus, na druhé ochrana svých nejbližších. A to všechno ve Velké Británii, kde je hodně známo o fanouškovských rivalitách mezi týmy. Velmi příhodné a velmi dramatický konec. Skvělý příběh a super podívaná.

plakát

Hry bez hranic (1965) (pořad) 

Tento TV pořad je fakt dobrej koukám vždy na ČT1 nic mi nesmí uniknout fakt bomba.

plakát

Chata v horách (2012) 

Tohle je hodně povedené a hodně zamotané. Myslíte si, že příběh šlape, podle toho, pak zase podle toho a pak se připlete další věc a jste v příběhu celý zamotaný. Nebojte není to tak hrozné, jde jen o to, že nápady tu jsou vynikající. Chvilku mi to připomínalo Saw podle těch nástrah, které na ně čekali... Všechny hrůzy, všechno čeho se bojíte najdete tady. Všechny kousky věcí, které vám chybí v jiných hororech najdete tu. Byl jsem velice překvapen, už z toho jak jsem se bavil, tak už kvůli vysvětlení a ukončení příběhu.

plakát

Chůva v akci (2010) 

A je to tady opět, to pude stále dokola, filmy s takovým to rozpočtem, nemůžou dojít daleko. Začínám si zvykat na tyto podmínky, ale bohužel, že do těch rolí se musí zaplést Jackie Chan, má na lepší role, než jsou tyhle. Je to klasický film, který má všechno co by měl film obsahovat, ale stejně nějaké vyvrcholení či zápletka tak nejsou vidět.

plakát

Chyť mě, když to dokážeš (2002) 

Velmi sympatický film, který vám v první minutě padne do oka. Leonardo DiCaprio s Tom Hanksem nám opět ukazují že toto sou ti nejlepší herci. Kvalitní film s kusem humoru a nějakého dobrodružství. Vřele doporučuji každému.

plakát

Immortal (2004) 

Očekávat od toho něco více by asi nemělo smysl. Ale jako úvod do sci-fi světa to stačí. Velká příměs z jiných trháků, jako je třeba Matrix. Dějově by to uspět mohlo, ale to je asi tak jediné, po druhé bych to už vidět nemusel.

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 

Další pokračování Stevna Spielberga mě opět dostala do natšení a potěšení. Herec Harrison Ford, kterému není už dvacet let, opět dokazuje, že stále má tu fyzičku, aby mohl točit tyto dobrodružné filmy. Mladý klučina Shia LaBeouf, zase postupuje na další schůdek holywoodské slávy, která ho nemine v jeho kariéře. Podívaná byla pěkná a film aspoň rychle uběhl.

plakát

Jak jíst smažené žížaly (2006) 

Já vůl, proč jsem dnes ráno zapínal televizi! Zrovna na nově, dávaly tenhle slabý a ubohý film o malých chlapcích, co se rozhodli, že budou jíst smažený žížaly. Nuda bez ničeho, není tam skoro nic pozitivního. Už z hodnocení je nám jasné, že 40% asi úspěšnost není. No jo, malý děti a hned jak by chtěly do showbyznysu.