Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (2 292)

plakát

Číslo 9 (2009) 

Apokalyptickej svět vypadá ve filmu dobře, akční scény ujdou, ale jinak je film spíš mdlá podívaná, prokládaná občasnou originalitou. Třetí hvězdička spíše za snahu a odvahu.

plakát

Baby Máma (2008) 

Co se týká odlehčených oddechovek, je tohle jeden z těch lepších filmů. Sice je to blbina jak vyšitá, ale obsahuje dostatek humoru i sympatických postav (plus ujetou Sigourney Weaverovou a ještě ujetějšího Steve Martina), takže film plní účel a já nemám potřebu kritizovat.

plakát

Kráska mezi muži (2010) (TV film) 

Hilary to sluší, takže jsem u toho překvapivě vydržel celých deset minut, ale dál to fakt nešlo. Sračka.

plakát

Most u Remagenu (1969) 

Důvody proč se na film podívat jsou tři: výborná hudba, Československý reálie a Vít Olmer, kterej dostal překvapivě velkou roli. Jinak mě film velmi zklamal, jen občasné detaily zaujaly, ale jako celek je to nuda.

plakát

Akeelah (2006) 

Hromada klišé (se kterými ovšem režisér žongluje velmi pěkně) a v závěru až nechutné přeslazenosti. Ale budiž, film neurazí, natočen je docela svižně a jako záplata na nudné odpoledne se hodí výborně.

plakát

Krvavá sklizeň (2007) 

Úvodních řekněme třicet minut je docela fajn, má to atmosféru a navíc řeka v barvě krve má něco do sebe. Pak jsem to měl vypnout a táhnout spát, páč od té doby se film utápí v těžkotonážní nudě. Sračka.

plakát

Komici (2009) 

Tentokrát Judd Apatow do filmu nacpal trochu víc dramatu, než v jeho předchozích filmech. Nicméně humoru je ve filmu jako obvykle dost, stejně tak je ve filmu tradičně hromada sprosťáren. Judd Apatow se jako režisér pořád zlepšuje, zdánlivě běžný scény mají v jeho podání čím dál větší šmrnc a kvalitu. Na druhou stranu pořád do svých filmů cpe i scény, které by tam být nemusely a tím neúměrně a zbytečně svoje filmy natahuje.

plakát

Kamarád taky rád (2011) 

Zpočátku komedie, posléze romanťák. První polovina filmu je výborná a v podstatě bezchybná. Film má šmrnc, spád a je velmi zábavnou záležitostí. S druhou polovinou už to tak slavné není. Za prvé v jedné scéně Dylan řekne něco, co má za následek ono klasické rozhádání se ideálního páru, aby se pak mohlo velmi romanticky smiřovat. Ale jeho motivaci k takovým žvástům jsem nepochopil, tudíž to hodně smrdí scénáristickou svévolí. Za druhé finální romantická scéna mě připadala trochu přehnaná. Trochu víc. Ale jinak je film výbornou komedií s extrémně sympatickým hereckým obsazením, což je ohromnej klad tohohle filmu. Justin Timberlake je ještě spíš jen ucházející (ale každopádně sympaťák), ale Mila Kunisová je famózně střelená a jedním slovem výborná. Stejně tak některé vedlejší role jsou bezchybné, hlavně Woody Harrelson a Patricia Clarksonová. Což je pro mě velké překvapení, protože nikoho z těhle čtyř jsem nikdy moc nemusel.

plakát

Planeta opic (1968) 

Začátek filmu působí trošku úsměvným dojmem (pár scénáristických lapsů), navíc je celý úvod trochu zdlouhavý, tudíž nudný. Ale od scény kdy opičáci loví lidi se film stává zajímavějším a zajímavějším. Poprávu klasika tenhle film.

plakát

Láska na druhém konci (2008) 

Telenovela, čili prostoduchá hloupost postrádající šarm i šmrnc, plná odpudivě vlezdoprdelních scén. Jesse Metcalfe je doslova tragickej, stejně tak Shriya Saranová. Nicméně jí to ohromně sluší, což je tím pádem jedinej důvod, proč s tímhle skvostem ztrácet čas.