Reklama

Reklama

Krvavá sklizeň

  • USA The Reaping (více)
Trailer 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Po tragické smrti manžela a dcerky víru v Boha ztratila. Nyní Katherine vědeckými postupy vyvrací domnělé boží zázraky po celém světě. Na žádost místního učitele se vydá do městečka Haven, kde se řeka zbarvila do ruda. Místní se obávají, že je to první z biblických deseti morových ran. Katherine se případu ujme, když zjistí, že místní lidé viní z pohromy dvanáctiletou Loren. Brzy se stává svědkem dalších úkazů odpovídajících biblickému proroctví a zoufale hledá racionální vysvětlení, kterým by dívenku zachránila před lynčem. Jenže všechno není takové, jak se jeví a Satan se opět ukáže jako mistr klamu. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (240)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Hilary Swank a AnnaSophia Robb v hororu o deseti božích ranách? No proč ne, když to bude dobrý...BYLO. Atmosféra nám v tomto snímku houstne pomalu, ale jistě, herci jsou více než slušní, kromě dvou už zmíněných dam tu máme třeba Idrise Elbu a další schopné. No jak nám bude filmek ubíhat, tak milá Hilary zjistí, že na to co se kolem ní děje bude věda krátká a v malém městečku Haven se opravdu schyluje ke kolosálnímu průse...ehm maléru, za kterým dle všech stojí 12ti letá bloncka, která ke konci filmu dokáže člověka i solidně děsit. Jestli je AnnaSophia opravdu dcerou satanovou, nebo je malér někde jinde to Vám jako vždy neřeknu a místo toho Vám doporučím následující : Pohodlně se usaďte a pusťte si tento snímek. Je dost dobře možný, že se budete bavit jako já. A když ne? Kobylky na Vás :-D ()

choze 

všechny recenze uživatele

Zápletka až nepříjemně připomíná vizuálně nepoměrně nabouchanější SILENT HILL a to se spíš než na hrůzu hraje na efekty (útok kobylek byl fajn a zasloužil by svůj vlastní film), ale výprava jižanského městečka s plantážnickými haciendami a močály se mi líbila víc. Stejně jako příběh, jeho rozuzlení a strašidelná holčička/ďáblovo dítě. AnnaSophia Robb se stružkou zaschlé krve táhnoucí se z pod šatů po její noze mě dostala víc než všechny ty lekačky dohromady. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Atmosfericko nabušený thriller s veľkým potenciálom,len trocha slabším prevedením..!Reaping nieje rozhodne len priemerným snímkom-na nič sa nehra a aj napriek viacerým prvkom nič nekopíruje!Stephen Hopkins sa snaží tak ako herci,takže celý snímok pôsobí dostatočné presvedčivo!Avšak potrebovalo by to vačší priestor,logickejší scénar(pár hluchých miest)a trocha viac napätia!Celkový dojem-silné 3*! ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Mno, jak to rict a neurazit. Hilary Swankova ma sice takovej zvlastne natvrdlej kukuc, ale i tak je proste radost se na ni koukat (caste klouzani kamerou po jejich krivkach a nenapadne nakuky do vystrihu nelze ocenit jinak nez ovacemi ve stoje). Hopkins si navic vybral tuze pritazlivy, zatim relativne neozvejkany tema. Dokonce se mu na znacne dlouhou dobu podarilo zakrejt mrnavost poskytnutyho rozpoctu. ALE... aby podobnej film, kde nejsou peníze na efekty, slavil uspech, musi mit neprustrelnej scenar. A poté, co uvidíte konec, mi musite dat za pravdu, ze to se tu fakt nekonalo. Skvele rozehrany, na konci fatalne pros###y. A co maji zamenat ty kamerovy svenky, vedouci do hliny nebo do vody? A co postava kneze, ktera spacha vseho vsudy dva telefonaty? A hlavne, co tech poslednich par vterin? Co to bylo za laci? Sám dávám tři jako 50%, ale pochopim kazdyho, kdo da min. NIcmene stejne jako Damiel se primlouvam za AnnuSophii - tady toho sice nenahraje tolik jako v Terabithii, ale i tak pro me zustava nejlepsi detskou hvezdickou soucasnosti. A s Fanningovou sup do kotle! ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Totální hovadina, která je ke všemu až nepěkně předvídatelná. Horor i thriller je zde uvedeno obrovským omylem, protože to nemá ani s jedním žánrem vůbec nic společného. Strach je to poslední na co si během této sračky vzpomenete. V tomhle pokusu o horor se za kompletně celou stopáž neděje vůbec nic, díky čemu by se snad měl třeba jen jediných chloupek postavit do pozoru. Věřte, že nepřeháním. Děj je ubohý. Dokonce natolik ubohý, že se musel inspirovat Biblí. Hilary Swank je ošklivá a hrozně mi v tomhle snímku vadila. Zřejmě není v mých silách napsat o filmu cokoli pozitivního. Tady bylo zlé opravdu všechno. Snad pouze krátká stopáž měla s diváky slitování. Možná, kdybych na film nekoukal pouze jako na horor, tak bych nějakou hvězdičku vyprodukoval. Potíž je v tom, že já chtěl vidět právě horor. Navíc snímek hrozně smrdí takřka až céčkovostí. Musím sáhnout pro odpad, ačkoli takový mírnější. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (12)

  • Když Catherine (Swank) prohledává znečištěnou řeku, má na sobě gumové kalhoty, v další scéně, kdy vystoupí na břeh už je nemá. (Nocturno culto)
  • Keď sa Katherine (Hilary Swank) a Ben (Idris Elba) brodia riekou krvi, Ben sa potkne, ľavý rukáv jeho košele a taška sa ponoria do rieky a zmoknú. O chvíľu neskôr, keď z neba začnú pršať žaby, jeho košeľa aj taška sú úplne suché. (Pat.Ko)
  • Konzultantem pro snímek byl Joe Nickell, který je rovněž jako hlavní hrdinka příběhu vyšetřovatelem zázračných událostí. Nickell má bohatou minulost, kromě detektivní práce se věnoval i žurnalistice a kouzelnictví. Jeho široký záběr začíná u Jacka Rozparovače přes Turínské plátno a končí u UFO. (imro)

Reklama

Reklama