Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (35)

plakát

Kostka (1997) 

Velmi zajímavý snímek. Líbil se mi námět, i když člověk je z těch výpočtů trochu zmatený, ale herci byli výborní a atmosféra správně napjatá. Není to zbytečně brutální a nízký rozpočet neubírá na zážitku. Rozuzlení mohlo být skutečně o trochu lepší, takže se přikláním k 75%. Doporučuju nepřehlédnout Zajímavosti.

plakát

Prokletí žlutozeleného škorpióna (2001) 

Na to, že podobnou klasiku ani Woodyho Allena moc nemusím se mi to překvapivě líbilo! Bylo to vtipný a mělo to šmrnc! Hádky z Helen Hunt mi připomínali Válku Roseových. Vzhledem k mojí profesi mě trochu mrzí negativní popularita pro hypnózu, tak aspoň, že to stálo za to!

plakát

Fargo (1996) 

Jooooo?Proč????Za co?Nechápu, co na tomhle kdo vidí!

plakát

Casino (1995) 

Možná mě budete mít za blázna,ale mě se tenhle film prostě nelíbil! Zbytečně roztáhlý děj, uječená Sharon Stone ani kupa násilí a spleť postav mě neuchvátili, spíš mě totálně zkazili večer! Jedinou hvězdičku dostává De Niro, kterýmu to ve filmu moc sluší. Nic pro slabé povahy a mírumilovné lidi!

plakát

Svatební víkend (2005) 

Vážně koukatelný snímek! Dobře jsem se pobavila, jen musím nesouhlasit s AngelAngie - Mena nebyla ani tak sexy, jako vychrtlá! Chodící reklama na poruchy příjmu potravy.

plakát

Začalo to jedné žhavé noci (2001) 

Aby se s tý Liv všichni nezbláznili!!! Ne, že by jí to neslušelo, je to kočka, ale jak se pak máme cejtit my "obyčejný" holky?! Aspoň, že to chvílema byla sranda!

plakát

Venkovský učitel (2008) 

Myslím, že by filmu přispělo víc nadsázky a humoru, protože takhle je to dost pesimistický až ubíjející.

plakát

Marley a já (2008) 

Na tehle film, jsem se nejdřív dost těšila, po jeho shlédnutí jsem se docela naštvala a teď si říkám, že nebyl vlastně tak špatnej! Je to sice přehnaně americký až kýčovitý a ten pes je dozajista něčím nadopovanej, ale třeba je takový pojetí nutný, aby se lidi zamysleli. Někdo možná řekne, že je to hloupá přeslazená komedie, ale on je to vlastně film o docela důležitých věcech: plánech do života, očekáváních, prioritách, rodině, krizích i smrti.... Fajn je to doják, kterej by měl být raději na předpis, ale občas si zabrečet neškodí ne? Ovšem všeho s mírou, že? Jinak super hudba a občas i fakt vtipné scénky, jaké se ne u každé komedie vidí.

plakát

Bolt - pes pro každý případ (2008) 

Nechutně americký akční animák! Nevim co si z toho vezmou děti přeškolního věku, snad nic. Celá hvězdička je pro křečka a holuby, ty nemají chybu! Vlastně mají! Bylo jich málo....

plakát

Podivuhodný případ Benjamina Buttona (2008) 

Klobouk dolů před maskéry, Brad vypadal jako za starých krásných časů a to se pak na to pěkně kouká:) Ale vážně, film je to opravdu dobrý, jen mi přišel zbytečně dlouhý, ale natahování je teď asi v Hollywodu IN nebo co....