Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (325)

plakát

Exmanželka za odměnu (2010) 

Vše podstatné a vše vtipné je řečeno už v traileru. Je mi líto, že se Butler musí upisovat takovýmto obyčejným romantickým komediím.

plakát

Strašák (1973) 

Pacino a Hackman jsou skvělí, ale celý film je poněkud utahaný a dlouhý. Oslovilo mne hlavně až posledních 30 minut. Jinak jsem se spíše nudil.

plakát

Chicago (2002) 

Jsem celkem příznivec muzikálů, ale tady jsem se nějak nechytal. Poněkud dlouhé, příliš mnoho hudebních čísel a hlavně celé mě to nějak neoslovilo. Celé je to jedno velké hollywoodské divadlo a ten oscarový humbuk okolo tohoto muzikálu mě poněkud míjí.

plakát

Krvavý diamant (2006) 

I přes své nedostatky má tento film silný příběh, svižné tempo i nějakou tu myšlenku. Což je od Hollywoodského filmu velmi vzácný jev. K tomu všemu skvělí herci a parádní hudba. 90%

plakát

...a spravedlnost pro všechny (1979) 

Jeden z dalších nezapomenutelných hereckých koncertů Al Pacina (od začátku až do konce - a hlavně na konci). Tentokrát vše v soudní síni. Silné momenty, vtipné scény a hlavně pefektní ukázka prohnilého právnického systému.

plakát

Frankie a Johnny (1991) 

Příjemná romantika okořeněná humorem, kterou táhne úžasný AL PACINO a M. Pfeiffer. To vše s krásnou písničkou Frankie a Johnny.

plakát

Po krk v extázi (2004) 

Matthew Vaughn se evidentně od Guye Ritchieho něco naučil. Jeho debut je tak velmi zajímavý, ale ještě mu něco k dokonalosti chybí. Do budoucna je však Vaughn velkým příslibem.

plakát

Gattaca (1997) 

Velmi uvěřitelná a hlavně chytrá a velmi umírněná sci-fi, která mě jako fanouška tohoto žánru, opravdu dostala. To vše ještě podtrhnuto nádhernou hudbou a skvělými herci. Velmi příjemné překvapení. Andrew Nicol je génius, už se nemůžu dočkat jeho dalších prací.

plakát

Nejlepší z Brooklynu (2009) 

Antoine Fuqua si po několika slabších projektech uvědomil co mu jde nejlépe - a to policejní krimi drama. Trochu jiné kafe než je Training Day, ale pořád dobré. Nic víc, nic míň.