Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 416)

plakát

Uteč (2017) 

Don't Believe The Hype

plakát

La La Land (2016) 

Tohle mi budou pouštět v pekle spolu s The Artist.Jedna hvězda za ten nádherný nápis na konci The End.

plakát

Divergence (2014) 

Čili pět frakcí:fašoun v kvádru,parkourista,vitírání prdelí somrákům a ...a... no hele ještě dvě.Rozmr...teda divergentní sem z toho tak že bych si nevybral.Ale na to je tu Bella Everdeen aby se svým (kupodivu jedním) milým spasila tuhle stupidní teplárnu.Jako dejme tomu,že to někdo napsal,ale proč je to proboha živého úspěšné?!A jen tak dál Jai,jen tak dál.

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

No tak to fakt ne,hele(tó víte,že se vám to všem líbilo na 4 a na 5).

plakát

Herkules: Zrození legendy (2014) 

Tohle už jen ze zběžného pohledu nemohl být dobrý film.Rennyho kuchli už před lety na ostrově a to obsazení...to Enderova hra úplně bledne závistí.Po Conanovi,Perseovi a 47 Roninech bylo asi třeba pohřbít další legendu.Hej ta kolonka scénář...čtyři lidi to psali.Dobře kluci!

plakát

Já, Frankenstein (2014) 

Mě,Poser.Když sešijete Underworld,Van Helsinga (velemega-filmy století-Občan Kane proti tomuto),Buffy a do toho přidáte trochu (hodně) bliky-bliky oranžové a sviti-sviti modré,stvoříte odpornou zrůdu.Celý film sem akorát obdivoval herecké výkony.Hlavně to jak dokážou s tak vážnýma držkama pronášet takový trapný bordel.Třeba Courtney je druhý Worthington.Taky na něm není absolutně nic zajímavého a ne ane jít do prdele.Snad si to aspon' děcka užijou.PS:I Only have one question...Where is Harvey Dent?

plakát

Let Me Help You (2014) (amatérský film) odpad!

Nedostatek soudnosti,je ti zcela vlastní Kubo.A protože vím,že nejsi fanda němých filmů,kurevsky bych doporučoval to přehodnotit.To si jako slepý a hluchý?Jediný světlý moment téhle neoriginální nudy bylo:''On tam s tebou někdo je?''- a reakce jakoby:''Jo to tu tat'ka tak postává v kápi v koutě''.Body nahoru za překvapivou absenci kečupu,a tak kdyby to šlo,sem ochotný umazat z toho odpadu vykřičník.PS:ještě reklamy sme tu mohli hodnotit