Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Biografie (11)

Gemma Chan (herečka)

06.07.2011

Anglická herečka je pravděpodobně divákům povědoma díky roli Mii Bennett v DOCTOR WHO "THE WATERS OF MARS" z produkce BBC nebo jako Soo Lin v seriálu z roku 2010 SHERLOCK, adaptaci v hlavní roli s Benedictem Cumberbatchem a Martinem Freemanem taktéž z produkce BBC.Gemma Chan se narodila 29. listopadu 1982 v Londýně ovšem téměř… (více)

Janet Gunn (herečka / režisérka)

02.12.2008

Janet Gunn (Janet Lynn Fulkerson), 160 cm vysoká rodačka z Texasu, již ve svých školských letech projevovala zájem o herectví. Na W.E. Boswell High School, kde v roce 1980 úspěšně odmaturovala, navštěvovala dramatické a herecké kroužky, ve kterých byla velmi aktivní. Nejen herectví naplňovalo její školní léta, celé 4 roky na… (více)

Johanna Jussinniemi (herečka)

02.12.2008

Johanna Jussinniemi je pornoherečka pocházející ze Švédska. Narodila se finským rodičům ve Stockholmu, kde strávila celé své dětství. Je švédské národnosti, avšak sama o sobě s hrdostí prohlašuje, že je něco mezi – tzv. Švédko-Finka. Zajímavostí je, že v hokeji při zápasech Finsko-Švédsko fandí zemi svých rodičů.Než v roce 2004… (více)

Julianne Hough (herečka)

04.07.2011

Rodačka z Utahu spatřila světlo světa v roce 1988. Pochází z početné rodiny Mari Anne a Bruce Roberta Hough, kteří mají celkem pět dětí. Julianne je ze všech sourozenců nejmladší. Ve Spojených státech amerických je známá jako sálová tanečnice (společenské tance), country zpěvačka a v neposlední řadě jako herečka.Jak už bylo… (více)

Lucy Gordon (herečka)

02.12.2008

Byla britská herečka a modelka. V roce 1997 se stala tváří CoverGirl a první filmové role se dočkala v roce 2001 ve snímku PERFUME, následovaly štěky ve SPIDER-MAN 3, SERENDIPITY, či THE FOUR FEATHERS. Mezi nejznámější role Lucy Gordon patří ztvárnění krásné Jane Birkin v autobiografii SERGE GAINSBOURG z roku 2009. Bohužel se… (více)

Lúcia Moniz (herečka)

26.06.2011

Rodačka z Lisabonu pochází z umělecké rodiny, otec Carlos Alberto Moniz je známý dirigent/zpěvák a matka Maria do Amparo neméně známá zpěvačka. Lůcia je v současnosti širokou veřejností vnímána jako úspěšná zpěvačka a herečka.V devadesátých letech Lúcia studovala hudební akademii Santa Cecíla odkud po roce přešla do Minnesoty,… (více)

Marija Karan (herečka)

28.08.2011

Jako malá holka velice ráda zpívala a vyprávěla vtipy v okolí své domoviny, hereckou kariéru nastartovala menší rolí v srbské TV v roce 2002 a dnes má na kontě role ve filmech THE RITE, či ASSASSINATION GAMES.Rodačka z Bělehradu přišla na svět jako druhé dítě do lékařské rodiny v roce 1982. Její otec je doktor, matka zdravotní… (více)

Martin Kove (herec)

02.12.2008

Martin Kove, 184cm vysoký chlapík s drsnou vizáží a přísným pohledem se narodil v roce 1947 v Brooklynu v židovské rodině.Do filmového světa vpadl v roce 1971 menší rolí v LITTLE MURDERS a o rok později ve snímku THE LAST HOUSE ON THE LEFT. Během následujících let dostal několik podřadnějších rolí až konečně přisel rok 1984 a s… (více)

Sylvester Groth (herec)

26.06.2011

Sylvester Groth se narodil 31.3. 1958 ve východním Německu ve měste Jerichow. Vystudoval herectví a zpěv na dramatické škole "Ernst Busch" v Berlíně. Po škole se proslavil jako tzv. "stage actor", který je žádán ve všech německých divadlech. Postupem času se dostal i k filmu, svou první hlavní roli dostal v roce 1993 ve filmu… (více)

Tom Beck (herec / skladatel)

03.12.2010

Hnědooký rodák z Norimberku je českým divákům znám především rolí vrchního komisaře Bena Jägera v televizním seriálu KOBRA 11.Na bavorské akademii Augusta Everdinga v Mnichově vystudoval herectví a tanec, ve svém CV uvádí, že ovládá hru na 4 hudební nástroje a k tomu zvládne pět tanců, plynně mluví anglicky, francouzsky a… (více)

Violante Placido (herečka)

07.11.2010

Jejími rodiči jsou režisér Michele Placido a herečka Simonetta Stefanelli, která se mimo jiné objevila v prvním díle trilogie The Godfather v roli Apollinie Vitelli-Corleone, ženy Michaela Corleone (Al Pacino). Proto se není čemu divit, že i Violante zabrousila do světa filmu.První filmovou příležitost dostala ve filmu QUATTRO… (více)

Reklama