Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (57)

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Po shlédnutí třetího dílu 1. série dávám jednoznačně za 5* a těším se na další díly. Come on Sherlock =)

plakát

Bitch Slap (2009) 

Být náctiletým puberťákem, který je plný semene, tak se od tohoto snad ani neodtrhnu =D. Jelikož jsem ženská a mám pochopení pro zvrhlíky, tak musím uznat, že děj dával smysl a kupodivu to mělo i hlavu a patu. I když některé scény byly příliš přitažené za pačesy, tak přihmouřením obou očí a s přiblblým ušklebkem se to dá přežít =)

plakát

Máte doma uklizeno? (2003) (pořad) 

Mít doma takový svinčík, tak s tím rozhodně nejdu do televize, ale zahrabu se několik desítek metrů pod zem hanbou! Tady jde vidět, že to lidé dělají pro peníze. Dokonce se smějou když jim říkají kolik nebezpečných a ohavných potvůrek měli v baráku...

plakát

Fantastický pan Lišák (2009) 

Jelikož jsem fanouškem poněkud jiných animáků, tak jsem se tomuto lišákovi vyhýbala co jen to šlo. Nakonec jsem se nechala přemluvit ke shlédnutí a rozhodně toho nelituju. Mělo to ten správný šmrnc jaký by animované dobrodružné komedii neměl chybět. Nevím, jestli bych zkousla se na toto podívat v dabingu, páč George Clooney má neuvěřitelně sexy hlas =)

plakát

Nine (2009) 

Osobně mě to přišlo poněkud nezajímavé a lehce zapomenutelné. Pořád tam něco chybělo, ale ani teď (zhruba po 3-4 týdnech) jsem nepřišla na to, co "to" vlastně bylo. Uznávám, hvězdné obsazení bylo skvělé, ale pokud člověku nesedne scénař a ani písně, tak herci to už bohužel nespraví.

plakát

Před soumrakem (2004) 

Už se Vám někdy stalo, že jste si popletli slova a nakonec jste skončili u jiného filmu? Mě se to stalo u tohoto snímku. Ve skutečnosti jsem se chtěla podívat na první část a skončila jsem tady =) Ještě se budu muset dodatečně mrknout na "jedničku" a snad mi některé pasáže lépe zapadnou...Snad se tentokrát nespletu a ve volném čase i mrknu =)

plakát

Hostel (2005) 

Zajímalo by mě, co tím chtěl režisér říci. Podle mého názoru zadali Východní Slovensko do Googlu a podle toho jeli celý scénář. Dobře přiznávám, že nevím jak to v této oblasi vypadá a chodí, ale i tak mi to spíše připomínalo Ukrajinu. Blbostí prvního kalibru mi však přišlo, když odjezdy a příjezdy vlaků mluvil český hlas =) A zajímalo by mě, kterej pamětník poradil jako největší hity na diskotéku Michala Davida, Team a Tublatanku =) Pro ten přiblblý výraz, který mi zůstal na konci filmu dávám 1*

plakát

Záchranka San Francisco (2009) (seriál) 

Přiznávám..Vina ve všech směrech...já na tom prostě ulítávám=) No uznávám, že některé záběry jsou krapet nelogické co se medicínského hlediska týče, ale pouhému laikovi to plně stačí k tomu, aby hltal každou minutu a čekal co se bude dít v další scéně. U některých záběrů se pobavíte, u některých Vám možná bude trošku špatně od žaludku, ale to k tomuto povolání už patří. Páni režiséři toto, spolu s kamerou a hereckým osazenstvem, bravůrně zvládli =)

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Velmi příjemná podívaná, která vás rozesměje a na konci vám zůstane ten správně blažený výraz malého dítěte, jenž spatřilo něco čemu se dá jen s těží uvěřit. Pro mě asi nejlepší animák roku!