Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Recenze (3 906)

plakát

Smrtelné zlo: Probuzení (2023) 

Asi budu jeden z mála kdo byl lehce zklamaný. Těšil jsem se jak malé dítě a ukázky byly parádní. Ale po dokoukání filmu jsem odešel z hořkou pachutí. První co mě zklamalo, byly postavy.Neříkám že byly nudné nebo špatně napsané, ale takové nezajímavé. Děcka a hlavní hrdinka byly strašné klišé a dialogy, i když přirozené, působily nevěrohodně. Zkrátka celkem klišé. To ale vynahradila herečka Sutherland, které byla opravdu creepy a démonem posedlou zahrála bravůrně. Co mě ještě trochu zklamalo bylo gore, prakticky vše jsme viděly v red band traileru, Když nepočítám konec tak tu zas tak násilí nebylo. Konec a praktické efekty stály ale za to, stejně jako prostředí. Celkově jsem se ale občas nudil a i přes 4* jsou to spíše slabé hvězdy. Zatím nejhorší díl v sérii Evil dead ale i tak drží vysokou laťku.

plakát

65 (2023) 

Naprosto průměrný film, který mě bohužel, zklamal. Těšil jsem se hodně na dinosauří akci, když už Jurský svět: nadvláda, zklamal. No a tohle taky zklamalo. Hlavně asi proto že dinosauři tu moc nejsou. Je tu spíše cestování a hodně kecání Adama Drivera.  Je to škoda protože celkově ten film vypadá nádherně, od kamery, po luxusní efekty. Ale bohužel, celkově je film sterilní, režisérům chybí fantazie. Třeba scéna v jeskyni byla sakra nevyužita. Závěrečný souboj byl aspoň zábavný ale už jsem byl nějak z celého filmu zklamán, takže jsem na konec ani nedával moc pozor. Herci jsou fajn ale jen a pouze fajn, nic extra nepředvedly. Opravdu škoda tohle mohlo být daleko více než jen průměrné scífko, které mi připomínalo plno filmů které kdysi dávaly na Sy-Fy channelu.

plakát

Resident Evil: Lék (2022) (seriál) 

Jelikož jsem člověk který přehrál všechny díly RE kromě jednoho(Resident evil Outbreak 2), tak jsem se na seriál těšil. Filmy s Jovovich mi nevadí a mám je rád, reboot z minulého roku se mi celkem taky líbil. Ale tohle je děs a bída. Neuvěřitelně zbabraný scénář který nic nezachrání, ani sem tam mrknutí na herní sérii. Co si vzpomenu jsou tu tak dvě dobré scény....a efekty ujdou. Ale jinak seriál o dvou pipkách a jejich tátovy který je Wesker(snad nejhorší casting ever). Dvě hlavní postavy jsou strašně otravné a vůbec mě nezajímaly. Navíc seriál je celkem dost "woke" takže další mínus. Nejlepší postava(ten tlouštík, který v jednom díle každého zmasakruje) umře rychle a nemá moc prostoru. Hodně špatné. 2* a to jsem velkorysí. Tohle je opravdu bahno které zachránilo hodně málo. Druhou sérii raději už ne.

plakát

Mortal Kombat (2021) 

Hry hraju moc rád, ale bojovky typu MK nebo Street Fighter mě nikdy moc nebraly, nicméně film z roku 1995 mám hodně rád a tohoto jsem se trochu bál. Nakonec zbytečně, je to sice strašná blbina, ale účel splní, bojování je tu hodně, příběh je přiblblí a hlavně je tu celkem solidně krve. I když docela okatě digitální. Bavil jsem se slušně a choreografie byla fakt luxusní. Sem tam tu padne trapný vtip, ale k tomuto filmu se hodí. Překvapilo mě že sem daly tolik postav i když občas to je na škodu a některé postavy jsou strašně nevýrazné. Ale bavil jsem se celkem solidně a těším se na dvojku.

plakát

Abyssal Spider (2020) 

Těšil jsem se....A to hodně. Chtěl jsem něco ve stylu Sector 7. Ale nedostal jsem z toho nic. Je to spíše drama o námořnících. Samotný pavouk se objevý minimálně a nezpůsobí ani moc rozruchu. Herci se sice snaží a satným tvůrcům určitě šlo o hodně protože film samotný vypadá parádně ale celkově je to zívačka s občasnou scénou s pavoukem. Zklamání.

plakát

Crocodile Island (2020) 

Docela sračka, čekal jsem od Číny daleko více, nejhorší na tom je že film poměrně nudí. Jsou tu sice velcí krokodýlové ale je tu hodně kompozice a keců okolo které silně nudily. A vždycky mi přijde směšný když Američani hrajou v těhlech filmech, je to jako pěst na oko. Nicméně když se objevý digitální krokodýl tak je sem tam zábava. Škoda mohlo to být daleko lepší takhle je to jen podprůměrný film o ničem, režisér se měl víc odvázat.

plakát

Dracula (2020) (seriál) 

Mám silně rozporuplné pocity. Na jednu stranu první díl byl parádní, hláškující Drákula dobrá atmosféra a zajímavý styl vyprávění. Pak nastal druhý díl a i přes nádherné rekvizity a loď samotný jsem cítil docela nudu a hloupé postavy kromě Agaty mě vůbec nebavily. No a třetí díl byla už parodie sebe sama kde už toho humoru bylo opravdu moc. Třetí díl zachraňuje posledních 10 minut a nádherný soundtrack. Nakonec musím říct že se mi to líbilo ale hlavně díky prvnímu dílu, pak to šlo spíše dolů, s knihou samotnou to nemá moc společného a ten gay podtext mi přišel strašně otravnej(proč Netflix cpe do všech svých seriálu nějaké buzny nechápu), vím že Dracula si dokáže podmanit každého ale šlo by to i jinak než jako ve druhém díle rajdovat na jednom chlapovy. Jestli vznikne někdy druhá série tak bych bral spíše zase minulost než přítomnost. Ale Bang je dobrý Dracula. Hodně slabé 4*.

plakát

Neviditelný (2020) 

Nijak extra dobrý Insidious 3 a výborný Upgrade přichází neviditelný... A já můžu říct že Whannell se stává mý, oblíbeným současným režisérem(s tím co vychází posledních pár let za sračky to ale není zase tak těžké).Film je sice pomalejsí ale ke konci se solidně rozjede. Čerstvý nádech neviditelného muže je parádní, tentokrát se jedná o technologii která ho zneviditelný a ne lektvar.Scénář je jednoduchý ale spolehlivý, sem tam vykoukne atmosféra a masakr v blázinci je hodně solidní. Co Whannel rozhodně umí je spolupráce s kamerou která je opravdu luxusní. U herců jsem si nevěděl rady, vedlejší role jsou ok ale Moss mi přišla už od začátku trochu jako magor. Nevím jestli jsem s její rolí spokojen nebo ne. Za mě hodně povedené provedení.

plakát

Annabelle 3 (2019) 

Tak mám za sebou všechny díly Annabelle a musím říct že tenhle díl je možná nejlepší. Celá trilogie není nijak užasná ale tenhle díl má něco co oceňuji. A to je zábavnost. Jde vidět že se to nebere tak moc vážně a hlavně se neustále něco děje. Jasně je to hloupé a nic extra to k celé sérii nepřidá, možná bych řekl, že to je asi nejzbytečnější film celé "Conjuring" universe ale bavil jsem se docela solidně, ať už se objevil vlkodlak nebo samuraj. Nečekat sice nic extra je to prostě průměrný horůrek který je ale zábavný.

plakát

Critters: A New Binge (2019) (seriál) 

Po traileru jsem se bál. Hodně. Critters je pro mě poklad, vyrůstal jsem na něm a i když jsem hodněkrát chtěl sequel tak jsem nakonec říkal že to možná není dobrý nápad. Naneštěstí tohle není další díl, spíše jako, parodie. Příběh o tom že prcat s Crittersákem není dobrý nápad. Nejvíce jsem se bál režiséra. Jeho Zombivears mě totálně nebralo, naneštěstí tohle je zábava. Seriál má 8 dílů a každý díl trvá ani ne 10 minut takže se člověk ani nenudí. Humor je stupidní. A mluvící Critters mi uplně nesedly. Pro mě průměr. Čekal jsem to horší.