Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 189)

plakát

Druhé kolo (2020) 

Celý ten koncept působí děsně absurdně a snímku to pak podráží nohy.

plakát

Agent Elvis (2023) (seriál) 

Ne, raději Archera.

plakát

Útěk za všechny prachy (2022) (pořad) 

Hodnocena jen 1. epizoda. Byla to příšerná blbost a tak strojené, až to bolelo. To mám opravdu věřit, že se skutečně schovávají, když okolo nich stojí 3 kameramani? Zároveň by bylo lepší, kdyby to nebylo plné celebrit, ale raději vsadili na "normální" lidi, kteří tam nejdou jen kvůli zviditelnění.

plakát

2001 Záblesky ve tmě (2018) 

Čekal jsem nějaké lepší a nápaditější využití animace. Třeba jen takové, jako je na plakátu ke snímku. Tohle je ale na rok 2018 velmi chabá animace, připomínající spíš starší hry, která není ničím zajímavá a neobsahuje, až na pár odboček jinam, žádnou svěží myšlenku, která by třeba z rozhovoru udělala něco víc. Ano, tohle umožňuje rozhovor prezentovat v televizi, protože je to lepší než černá obrazovka s audiem, ale to je tak vše. Samo o sobě nedostačující.

plakát

Sandály (2019) 

Moc se mi líbila ta papírová animace, ty postavičky jsou opravdu kouzelné. Obzvlášť pes, ale celkově to vypadá vážně pěkně. Škoda, že velká většina příběhu je smyšlena.

plakát

We Speak Dance (2018) (seriál) 

Vandana navštíví 5 měst, ve kterých se vždy prostřednictvím taneční scény seznámí s místní kulturou. Nic víc, nic méně. Tančí se tam pěkně, ale to je vše.

plakát

Zpívej (2016) 

Ach jo, to jsem se zase nechal jednou nachytat slušným hodnocením. Logo Illumination na začátku mě vyděsilo a jak se rychle ukázalo, tak oprávněně. Prakticky vůbec to není vtipné, příběh je chatrný a nezajímavý, obsahuje to příliš mnoho hlavních postav, které nemají dostatečně zajímavé příběhy a jejich vývoj je mizerný a přecpanost skutečnými popovými písničkami, vůbec neprospívá, spíš naopak. Mnohem víc bych ocenil originální písničky pro film, i kdyby jich třeba mělo být méně. Obrovská ztráta času a další brak od studia, které pochopilo, že nemusí dělat dobré filmy, aby bylo úspěšné. Stačí udělat něco líbivého pro nejmenší děti, rezignovat na jakoukoliv příběhovou kvalitu, jen aby to bylo barevné a přiměřeně dobře vypadající a diváci se jen pohrnou. 25 %

plakát

Mobeen, obyčejný chlap (2017) (seriál) 

Protože to není rozdělené, tak dávám za 4*, ale obecně se mi nelíbil posun do vážnějšího a mnohem drsnějšího tónu ve 3. řadě a vidím jí mnohem hůř než předchozí řady. Nevybral jsem si to ke sledování jako vážný seriál a cítím se mírně podveden. Vtipné to je i tak, ale ta beznaděj a brutalita mi zde nesedí. První dvě řady jsou tedy za průměrné 4*, třetí pak už jen za slabší 3*.

plakát

Temná hvězda (1974) 

Je to laciná konina, ale zábavná. Jasně nejlepší je Bomba, která jako by utekla ze stránek Stopařova průvodce.