Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (228)

plakát

Kocour Bob (2016) 

Velmi milý filmek. Je hezké vidět film podle skutečné události, který se nezvrtne v děsivou tragédii, která vás donutí lámat hůl nad lidstvem. Samozřejmě plus je, že mám podobného Boba doma.

plakát

Tajemství smrti slečny Neznámé (2016) 

Začátek dobrý, atmosféra příjemně houstla, ale jakmile se samotné strašení rozjelo, tak jela kvalita strmě dolů. Ke konci jsem se už nudila a těšila se až to skončí. A Salem už je taky těžce ohrané téma.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) odpad!

Tak tohle bylo hodně, ale hodně špatný. Nevtipné, nudné, plné otravných postav a s totálně stupidní zápletkou. Rychlé prostřídávání různých písniček se k tomu vůbec nehodilo. Celý ten plán, že šušeň s bumerangem a pipina s bejsbolkou maj sejmout příštího supermana byl tak stupidní, že mě rozbolí hlava, jen na něj pomyslím. Jestli tohle měla být DC verze Strážců Galaxie, tak je to fail, a to nejvyššího kalibru. Zlatý Batman v Superman.

plakát

Doktor Strange (2016) 

Stále ještě nejsem Marvelu přejedena. Dr. Strange je sice "zase" jen další origin story, ale je to zase úplně jiné, takže bod k dobru, že dokážou být pořád ještě originální. Hlavně tedy musím vyzdvihnout úžasné souboje, tohle jsou totiž přesně věci, které chci ve filmu vidět, věci, které jsou ve skutečnosti nemožné. B. Cumberbatch je skvělým představitelem doktora a i ostatní postavy byly super. Snad přestanou mít určití lidé kecy na whitewashing, když je jasně řečeno, že The Ancient One je keltského původu.

plakát

Krotitelé duchů (2016) 

Film se líbil, opravdu hodně. Zasmála jsem se mnohem více než u starých Krotitelů, Charaktery byly super, krocení vypadalo stylově, humor byl vtipný, záporák správně slizký a celkově příběh opravdu fajn. Předsudky si všichni můžete strčit do zadku, protože tohle vážně není špatný film a zaslouží si podstatně vvyšší hodnocení.

plakát

Ve jménu Krista (2016) 

Příjemný film. Jestli od toho někdo čekal racionalizaci Ježíše a počátků křesťanství, tak se měl podívat na trailer. Nevěřícího unudí (nebo možná pobaví, že se jedná o jakýsi buddy cop movie s Římany) a věřícího potěší.

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Parádní film a musím se přidat k obdivovatelům bitvy na letišti, protože taková úžasná akce se opravdu jen tak nevidí, co záběr to akční dokonalost. Nejdůležitější tam je, že žádná z postav není upozaděná, prostě vizuální orgie. Dále chemie mezi Wandou a Visionem veeelmi potěšila (oproti capovi a Sharon, bleh). Jediné, co se filmu dá vytknout je, že má poněkud pomalejší rozjezd a než do sebe všechny kousky zapadnou, tak některé vypadají více než zbytečně (nejdřív mi nebyla vůbec jasná úloha Zema ve filmu), ale když se začne skládačka dávat dohromady, tak je vše odpuštěno. Zkrátka Marvel jede a navíc nám přinesl úžasného Spidermana, takže snad není nikoho, kdo by se netěšil na jeho samostatný film. Třetí Avengers jsou ve správných rukách.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Jako není to úplně špatné, ale když si to poskládáte vedle epizody 4, tak uvidíte, že to vlastně vykrádá samo sebe (mno jo, už zkoušeli něco nového, a jak blbě to dopadlo, takže tradá zpátky k tomu, co se lidem líbilo). A když si tohle uvědomíte, tak buď nad tím mávnete rukou a nebo vás to znechutí, což se tak trochu stalo mě.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Rozhodně je to lepší film než jsem čekala, ale stejně žádný zázrak. Trochu hloupé je, že spolu ústřední postavy nemusely bojovat, kdyby Superman neměl potřebu dělat na Baťu ramena, a prostě mu řekl o co jde. Vizuálně to bylo velmi povedené, ale vyškrtla bych všechny ty snové sekvence, byly utahané a totálně k ničemu. Stejně tak i Wonder Woman a Doomsday by tam vůbec být nemuseli. Ale opravdu dobrý byl Lex Luthor, já mám prostě slabost pro slizáky. Prakticky ty 3* dávám za scény s ním.