Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (47)

plakát

Preggoland (2014) 

Trochu zdlouhave, lidsky vtipne. Ale urcite ne tak spatne, jak to podle mistniho hodnoceni vypada.

plakát

Dítě číslo 44 (2015) 

Znasilnena vyborna knizni predloha. Zmateny scenar a strasne herecke vykony. Dobove realie uplne mimo. A sakra proc Lev miso byt Leo?

plakát

Křídla Vánoc (2013) 

Dobře si rozmyslete, co si přejete. Příjemný Vánoční příběh po Česku.

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Nejlepší francozská komedie, za posledních 5 let, vtipne parodující současnou společnost.

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

Dospělejší jednička, epičtější, dojemnější. Po delší době skvělý a vyrovnaný animák. Již se jen nepřichází o končetiny, ale už se umírá. Nástup Škyťákovi matky je nezapomenutelný, hudba vynikající a dobře podkresluje atmosféru. Taneční scéna Valky a Kliďasem rozpláče. Poměrně vyrovnaný film dosahující kvalit jedničky Shreka, Úžasnáků, Příběhu hraček.

plakát

Most (2011) (seriál) 

První serie skvělá, Saga je neskutečná a celému seriálu dodává nečekanou vtipnost. Martin jako zástupce "normálního" policisty ji skvěle doplňuje. Všude je cítit hutnost a napětí. Kdo má rád knihy od Jo Nesbø, tak bude nadčen. Druhá serie má pomalý rozjezd a nějak moc vedlejších linek. Napětí není už tak velké. Bohužel mi přijde, že se scenaristé lehce více do příběhu zamotali. Finální rozuzlení je hodně nečekané a možná i trochu nelogické :-( První serie 90%, druhá 80%.

plakát

Lásky čas (2013) 

Skvělá myšlenka, konečně neco nového na téma cestovní v čase/balení slečny :-) Neuvěřitelně zábavné a místy dost na zamyšlení. Tak překvapený a nadšený už jsem z "romantického filmu" dlouho nebyl. Bill Nighty je skvělý a Rachel Mc Adams k zamilování. Každý den může být ten poslední...

plakát

Rivalové (2013) 

Vizuelne dokonale, Howard si hraje s obrazem jak male detsko, plno zaberu ze zavodu (obzvlaste v desti) je, si vyfotit a dat nad postel, jako nadherny plakat. Hudba je uzasna a navozuje tu spravnou atmosferu. O pribehu se nema cenu rozepisovat, jsou to jen vytazky ze zivota obou pilotu. Obraz a hudba prebije pribeh, coz obcas skodi. V kine proste neskutecny zazitek. Na pet to neni, ale na ctyri a pul urcite.

plakát

Hancock (2008) 

Slibný začátek, ale pak se to nějak zvrtlo a nasměřovalo jinam než by člověk očekával. Konec plný patosu a skoro si myslíte, že vám někdo pustil jiný film. Za nádhernou Charlize přidávám jednu hvězdičku.